Horoscop energia astrala a zilei, perioada 23 iunie – 29 iunie 2014

Horoscop 23 iunie 29 iunie 2014Energia astrala a zilei, 23 iunie 2014
Pana la amiaza conjunctura astrala ne obliga si forteaza sa ne asumam diverse raspunderi in cadrul familiei, sarcini de serviciu sau diverse obligatii contractuale. Vom fi mult mai seriosi decat in zilele precedente, nu pentru ca vrem ci pentru ca este necesar. Exista tendinta de a supradimensiona lucrurile sau evenimentele. Pe acest motiv vom fi inconjurati de un aer auster si aspru. Trebuie sa fim si noi in acelasi spirit de seriozitate, maturitate si usoara zgarcenie, sa spunem ca vom fi mai economi. Dupa amiaza atmosfera se detensioneaza. Apare bucuria lucrului terminat sau bine facut. Aceasta zi ne ofera o serie de realizari si mai ales beneficii din trecut la care nu mai speram. Poate sa fie o prima, o returnare financiara, in orice caz un plus de bani. Conditia zilei este seriozitatea.

Energia astrala a zilei, 24 iunie 2014
Sansa, divinitatea sau cerul, ne ofera azi stabilitate in ganduri si actiuni. Ideile de la finalul saptamanii trecute, pot fi vizualizate intr-o forma concreta. Deocamdata in plan teoretic sau mental. Cel putin stim cum vom proceda. Timpul lor va venii peste 3…4 zile. Azi este favorizata latura romantica, intimitatea si tot ce este conex familiei. Astrele ne ofera in aceasta zi o multime de sanse si oportunitati. Chiar si cei care stau si asteapta, au norocul sa le cada din cer ceva bun sau placut. Cu atat mai mult celor care actioneaza, care influenteaza si misca evenimentele in sensul dorit de ei. Azi prin actiunile noastre ne vom arata propria valoare.

Energia astrala a zilei, 25 iunie 2014
Astazi lumea este inconsitienta de vorbele spuse. Vorbim mai mult decat trebuie. Pe acest considerent urechile sunt cel mai important organ de simt al zilei. Si pentru ca nimeni nu e perfect va divulg un secret. Astrele favorizeaza actiunile ascunse, misterioase, tainice, subversive, oculte, actiunile de spionaj. Planeta Mercur fiind retrograda la ea acasa si Luna activand acest astru aflat in casa a 12 a derivata de la Soare, vom scapa vorbe mai mult decat trebuie. Si pentru ca e ziua “urechilor deschise”, nu e rau sa provocam anturajul sa spuna ce gandeste. Sa-i ispitim sa se destainue. Multe vom auzii. Culmea ironiei este ca minciunile spuse azi nu vor tine, si vom fi nevoiti sa mai mintim odata. Expresia “tacerea e de aur” ne va ajuta sa trecem firesc peste orice moment dificil in relatiile cu ceilalti, exact azi cand comunicarea este hipervalorizata.

Solicita o consultatie previzionala personala:

Energia astrala a zilei, 26 iunie 2014
Azi e indicat sa nu semnam nici un act major. Ma refer la inscrisuri importante ce ne obliga pe perioade de lunga durata. Chestiile uzuale, de administrare curenta, nu intra in aceasta categorie. Oricat de mult ne-ar ispiti ceva sau cineva, amanam macar pana maine. Ce putem face azi? Aceleasi lucruri ca si ieri. In plus ne vom simtii obositi si usor devitalizati. Daca un lucru se strica sau cedeaza, lasati-l asa cum este. Nu se va rezolva azi ci de maine incolo. Daca ceva nu merge, azi nu e indicat sa se forteze nota. Reducem ritmul, deschidem ochii si ascultam sunetul mediului in care ne aflam. Intalnirile de azi sunt karmice si pastrarea unei relatii cu acestea ne va fi favorabila in viitor.

Energia astrala a zilei, 27 iunie 2014
Primul aspect important al zilei este sa ne finalizam munca si obligatiile asumate. Pe urma ne vom selecta scopurile luand in considerare posibilitatile reale. Dorinta de stabilitate si minima siguranta ne vor face sa renuntam la acele proiecte care ne consumau timp si resurse materiale peste posibilitatile reale. Ne consitentizam potentialul si acest lucru este primul semn corect de reinnoire. Ziua de azi ne pregateste pentru adevarata autonomie. Fie ea emotionala sau financiara. Azi e ultima zi in care putem incepe o cura de slabire sau de eliminare a toxinelor acumulate in timp. Cei care vor sa isi schimbe tabieturile sau obiceiurile “nesanatoase” o pot in aceasta zi. Urmatoarea perioada favorabila acestora va incepe peste doua saptamani. Ziua de azi ne reintoarce cu sufletul spre radacinile familiale.

Energia astrala a weekend-ului, 28 si 29 iunie 2014
Vom traversa un weekend linistit, relaxat si netulburat de energii exterioare. In aceste zile ne vom reconsidera pozitia fata de evenimente, oameni sau atitudini. Vom avea parte de un climat propice reflectiei si meditatiei asupra trecutului din ultimele luni. Pe baza lui vom gandi la planuri concrete si strategii viabile. Vor fi de bun augur. Exceptie vor face cuplurile intre care exista o stare de tensiune. Pana si in aceste cazuri dorinta de rezolvare a divergentelor va prima. Pe o stare de tensiune se va ajunge la hotarari clare. Sunt doar exceptii care pana la urma confirma regula. Majoritatea dintre noi, in acest weekend ne vom vindeca emotional si ne vom incarca energetic pentru perioada urmatoare.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.