Horoscop energia astrala a zilei, perioada 19 – 25 mai 2014

Hotroscop 19 - 25 mai 2014Energia astrala a zilei, 19 mai 2014
Ne asteapta azi evenimente remarcabile in sfera profesionala. Sa tinem cont ca aceste evenimente nu clarifica si nici nu consolideaza nimic. Dimpotriva ne simtim nedreptatiti, nemultumiti sau contrariati. In realitate este un moment de cumpana. Apare necesitatea unei schimbari, sunt iminente si incepand de dupa amiaza incep sa se produca. Atitudinea conservatoare de dimineata se transforma pe parcursul zilei devenind diametral opusa. E indicat sa ne stabilim prioritatile, pentru ca avem avantajul de a extrage maximul de profit cu minimum de resurse din evenimentele zilei. In iubire vom da dovada de o oarecare raceala sentimentala. Vom fi tentati sa revizuim anumite obiceiuri de pana acum sau chiar relatii. Mai bine asteptam pana maine in tot ce priveste parteneriatul sentimental.

Energia astrala a zilei, 20 mai 2014
Deschidere este cuvantul de ordine in aceasta zi. Este favorabil sa dam glas nemultumirilor, dificultatilor mai vechi. Sa nu ezitam sa discutam despre ele cu cei apropiati, cu cei pe care ii consideram ca ne impartasesc sentimentele. De azi scapam de un aspect astral tensionant – Marte retrograd. Revenirea acestuia in mers direct cumulat cu energia aspectelor zodiei traversate de Luna, ne deschide porti necunoscute si ne provoaca sa dam glas dorintelor reprimate si ascunse din suflet. De azi incepem sa exploram noi experiente. Iesim din letargie si intram in ritmul rapid al vietii prezente. In plan financiar se arata castiguri. Sunt favorizate speculatiile financiare. In cateva cuvinte, azi dam glas dorintelor si actionam spre implinirea lor.

Energia astrala a zilei, 21 mai 2014
O zi surprinzatoare. In iubire, acolo unde pana mai ieri existau diverse tensiuni, acum pun in aplicare solutiile gandite. Cei care nu au intalnit inca pe cineva, dragostea ii va lua pe nepregatite in mod surprinzator. Persoane misterioase isi vor face aparitia si momente incendiare vor avea loc. Financiar apar surprize placute. Cei care au intampinat blocaje in derularea su inceperea proiectelor favorabile propriului destin, acum au parte de o conjunctura favorabila. Li se vor deschide usi, vor primi finantare sau li se va da verde de catre institutiile abilitate. Avem parte de o zi plina de oportunitati. Unii vom avea parte de admiratie, altii vor frange inimi. Limita este data de imaginatia noastra practica si creatoare.

Afla ce ti-au rezervat astrele:

Energia astrala a zilei, 22 mai 2014
Avem parte de o zi hipnotica. Nu ne va veni sa credem ceea ce se intampla. La unii in bine la altii… mai putin bine. Ca sa inlaturam posibile evenimente negative asle zilei, gen pierderi, inselatorie, minciuna, este indicat sa facem un act de caritate, sa intram intr-un lacas de cult pentru o rugaciune sau sa ne acordam cateva clipe pentru meditatie. Acceptam pe cei din jur asa cum sunt. Incepand ziua in acest fel, vom accesa energii spirituale fenomenale si protectie divina. Dorintele ni se vor implinii miraculos. Banii vor veni de unde nu ne asteptam. Profesional vom avea sustinere de la persoane aflate in varful ierarhiei. O zi enigmatica si mistica. Va fi extrem de folositoare artistilor si celor care comercializeaza arta.

Energia astrala a zilei, 23 mai 2014
Mila si compasiune pentru cei din jur, daruire neconditionata in iubire. Astrele ne vor dovedi azi ca orice conflict se stinge mai usor prin iertare. Cu precadere in relatiile sentimentale. Acesta trebuie sa fie comportamentul pentru ziua de azi. Vom descoperi dusmani ascunsi, iar pe unii dintre ei ni-i vom face prieteni. Discutiile ne vor transforma intr-un seif plin de secrete ale celor care au incredere in noi. Sa nu-i dezamagim. La locul de munca gasim variante optime de rezolvare a sarcinilor de serviciu. Pot sa apara oferte din strainatate, la fiecare dupa astrograma proprie, propuneri favorabile ce trebuie acceptate. Cineva multumit de serviciile pe care le-am oferit, ne va oferii recompense neasteptat de mare. Daruirea de sine, va face azi minuni.

Energia astrala a zilei, 24 si 25 mai 2014
Pentru acest weekend ar trebui sa va indemn sa fiti egoisti. Nu va spun asta. Cert este ca in actiunile acestor doua zile, vom porni canalizati cu un gand si ne vom trezi facand cu totul altceva. Motivele sunt ofertele pe care le vom intalni in cale, atat de tentante incat nu vom rezista ispitei de a profita de ele. Vom avea impresia ca cerul ne scoate in fata implinirea dorintelor. Cum sa nu profitam de acestea. Mai ales ca avem si bunavointa astrelor. Este o perioada buna ca sa ne punem in valoare si sa stralucim. Practic, schimbarile de plan si decizii vor fi la ordinea zilei. Vom merge sa cumparam lapte si vom veni cu un obiect vestimentar incantator, ne propunem sa ne vizitam parintii si ne trezim ca ajungem la un eveniment social sau cultural, planuim o excursie si ne trezim cu prieteni din strainatate alaturi de care vom petrece clipe de neuitat. Ofertele si alternativele ivite in cale vor fi in acest weekend de nerefuzat.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.