Horoscop energia astrala a zilei, perioada 16 iunie – 22 iunie 2014

horoscop 16 iunie  22 iunie 2014Energia astrala a zilei, 16 iunie 2014
Incepem saptamana cu un sentiment si o dorinta de cautare, de asteptare. Simtim ca trebuie sa vina ceva sau cineva de undeva. Este o energie spirituala ce asteapta sa incolteasca si sa erupa. Va veni si va erupe spontan. Cu certitudine are legatura cu trecutul, cu membri familiei sau prieteni din trecut. Exista o componenta karmica. Implicatia emotionala asupra relatiilor familiale este certa si ditrecta. Azi ne vom revolta impotriva unor reguli sau prejudecati care ne limiteaza alegerile si actiunile. Fie descoperim ceva din trecut, fie vrem sa reeditam un succes de demult, azi vom decide ca situatia prezenta trebuie schimbata sau imbunatatita. Orice stare de tensiune aparuta in aceasta zi se va evapora maine. Azi este important sa ne pastram calmul si sa nu ne inflacaram. Ne asteapta o saptamana plina de schimbari.

Energia astrala a zilei, 17 iunie 2014
In aceasta zi, ceva frumos, placut, chiar miraculos trebuie sa se intample. Ni se datoreaza aceasta bucurie. Se va rezolva pozitiv o stare de incertitudine sau de tensiune mai veche. Vom avea sentimentul apartenentei la un grup, o familie, o organizatie. Buna dispozitie este prezenta. Acest sentiment faciliteaza relatiile romantice, calatoriile, viata sociala si petrecerile. Daca trebuie sa ne intalnim cu oameni importanti, e bine sa programam azi intalnirea cu acestia. Cei cu preocupari artistice vor avea parte de inspiratie divina. Este o zi importanta pentru destinul fiecaruia. Cineva sau ceva din trecut, vine si ne sustine in planurile noastre de viitor.

Energia astrala a zilei, 18 iunie 2014
Astazi vom lasa in urma suferinta, regretele, somnolenta sau pasivitatea. O zi mistica in care ne iluminam. Renuntam la ce ne intorcea in trecut si ne fura optimismul viitorului. Uni prin intuitie, alti prin imaginatie, vom activa semintele unei schimbari. Ceea ce gandim azi, vom incepe sa punem in practica peste doua zile, iar materializarea concreta sau beneficiile vor apare peste doua saptamani. Astazi energia benefica o activam prin rugaciune sau pomana. In plan sentimental relatia evolueaza peste asteptari, empatizam la modul magic. Daca trebuie sa fim atenti la ceva in aceasta zi mistica, sunt mijloacele de transport, atat publice cat si personale. Atentie marita la consumul de bauturi alcoolice. Vom fi furati de peisaj, vom visa cu ochii deschisi, aproape inconstienti de ce se intampla langa noi. Pe timpul deplasarilor sa avem o atentie distributiva.

Energia astrala a zilei, 19 iunie 2014
Atentie la ce spunem sau ce le facem persoanelor de sex opus, parintilor si copiilor. Vor iesi astazi la suprafata lucruri ascunse, vorbe spuse candva cui nu trebuia sau aspecte neplacute ale unor actiuni efectuate mai demult. Energia astrala de azi scoate la suprafata adevarul care nu vroiam sa fie stiut. Se intorc cartile pe fata. Se lumineaza contextele si imprejurarile. Mai important decat orice este atitudinea noastra vizavi de ele. Cei care vor continua sa nege o eventuala implicare sau sa continue facand pe nestiutorul, vor avea parte azi si in zilele urmatoare de: dispute verbale violente, dureri de cap, febra, julituri sau echimoze. Toate aspectele potential negative de azi trebuie rezolvate, macar in plan teoretic, si ajuns la un consens. In acest fel, in situatia si contextul nou creat, incepand de maine vom reusi sa ne punem in practica dorintele. Rezolvand azi divergentele, maine ne vom trezi veseli, plini de viata si dornici de actiune.

Afla mai multe informatii despre tine, din astrograma ta:

Energia astrala a zilei, 20 iunie 2014
Azi nu se promite, se face, concret. Cat mai simplu cu putinta. Tot ce este complicat nu are sorti de izbanda. Cu toate ca e ultima zi de lucru, azi reusim sa facem cat nu am realizat toata saptamana. Cautam sustinatori, evitam sa ne invartim in jurul cozii si trecem direct la subiect. In acest fel vom avea parte de o zi plina, energica si frumoasa. Multi vor incerca azi sa evite finalizarea unor obligatii. Nu va fi bine pentru ei. Trebuie sa fim activi toata ziua. Trebuie sa se vada un consum de energie fizica. Dealtfel, imprejurarile zilei ne vor pune vrem nu vrem in fata unor situatii care se cer rezolvate. Azi aplicam principiul “Daca-i musai, cu placere.”

Energia astrala a weekend-ului, 21 si 22 iunie 2014
Teoretic trebuie sa avem cel mai frumos week-end. Mai ales duminica. Se trezeste in fiecare spiritul protector. redescoperim valorile traditionale, familiale, avem parte de o bogatie de senzatii. Artistii vor fi plini de inspiratie. Pe parcursul acestor doua zile ni se clarifica gandurile. Vom avea sentimentul de implinire personala. Sambata suntem spontani, veseli si curajosi. Duminica suntem practici si indemanatici. Chiar daca este Duminica, se intrevad succese. La unii in plan financiar si material. La ceilalti in plan sentimental si amoros. Numai de bine.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.