Horoscop energia astrala a zilei, perioada 12 – 18 mai 2014

12 18 mai 2014Energia astrala a zilei, 12 mai 2014
Incepem saptamana cu un mare avantaj din partea astrelor. Castigam usor increderea celorlalti. E bine sa ne implicam in confruntari verbale, doar in cazul in care avem de spus sau de adus un concept nou si util. Putem sa gasim astazi oamenii pe care ii cautam. Viata ii va aduce in calea noastra, deoarece sunt evenimente karmice. Sunt favorizate tranzactiile financiare in care sunt implicate sume mari de bani. Azi va trebui sa alegem intre ceva sau cineva. Sa nu ne lasam prada starilor sufletesti extreme, fie entuziasm, fie descurajare. Alegem, ne asumam raspunderea unei decizii sau unei colaborari si gandim pozitiv la viitor. Aspectele astrale de azi ne confera multa energie mentala, inspiratie pentru decizii intelepte si armonie in colaborari. In iubire, relatiile intime sunt pline de pasiune.

Energia astrala a zilei, 13 mai 2014
Parcurgem o zi cu rasturnari de situatii, dorinte puternice si lupta cu toata fiinta pentru obiective. Finantele sunt foarte bine aspectate, sub conditia ca sa respectam partea ce li se cuvine celorlalti colaboratori. Energia este la cote maxime si se cere folosita. Incercarile personale de a ne depasi limitele si orice obstacole intalnim in profesie, se va solda cu laude si beneficii profitabile. Energie multa si patrunzatoare este si in domeniul sentimental. Important este ca azi sa nu manipulam si sa nu santajam pe nimeni. Se va intoarce impotriva noastra cand nu ne asteptam. Cei care vor sa inceapa tratamente de dezintoxicare, de infrumusetare, de eliminare din organism a diferitetor toxine acumulate in timp, acum este momentul ideal.

Energia astrala a zilei, 14 mai 2014
Azi nu trebuie sa profitam de ceilalti. In primul rand material si in al doilea rand sentimental, in special din punct de vedere sexual. Nu controlam pe nimeni si nu incercam sa detinem puterea asupra celor din jur. Tentatia va fi mare de a profita de “prostia” sau mediocritatea pregatiri intelectuale a celor din jur. Cel mai grav va fi in cazul in care actiunile noastre de a detine puterea sau controlul, vor lua forma unor actiuni binefacatoare si de ajutorare. Asadar nu ne folosim de slabiciunile sau pasiunile celorlalti. In aceasta zi, se vor simti tensiuni in relatiile sentimentale si in sfera profesionala. Cauza evenimentelor de azi tine de transformari profunde si ireversibile. Este important sa tratam totul in aceasta zi cu seriozitate, multa responsabilitate si privire in perspectiva.

Afla ce ti-au rezervat astrele:

Energia astrala a zilei, 15 mai 2014
Cineva de departe sau din strainatate, ne va ajuta intr-o situatie delicata, ce pare fara iesire. Dealtfel, vestile venite de la mare distanta sunt benefice. Gasim solutii de redresare din punct de vedere material si spiritual. Prin comunicare cu persoana iubita gasim solutii si depasim dificultati. Putem pregati planuri de calatorie, inclusiv sa o si incepem de zi, acolo unde e cazul. Trebuie sa avem incredere in noi insine fara a ne lasa influentati. Examenele date azi, sunt bine sustinute astral. Un telefon dat bunicilor, o discutie cu membri batrani din familie, va aduce energie benefica in aceasta zi. Obiectivele fixate azi vor fi realiste si vor fi urmate pas cu pas pana la realizare. Credem si actionam, cine sta ii sta norocul.

Energia astrala a zilei, 16 mai 2014
In aceasta zi sunt favorizate munca si afacerile cu produse de lux, cu obiecte de arta si tot ce tine de domeniul distractiilor si placerii. Este o zi in care putem sa dam frau liber implinirii dorintelor si poftelor proprii. Instincul ne va dezvalui oportunitati profitabile ce trebuie puse rapid in practica. Pornim in actiune, iar analiza o vom face pe masura ce lucrurile si evenimentele evolueaza. Abandonam discutiile in contradictoriu si dam putine explicatii celorlalti. Initiativa, actiunea si credinta in reusita, pentru idei noi si planuri practice va fi prioritara, toate insotite de placere si bucurie. O zi frumoasa si benefica de care trebuie sa beneficim. Daca toate acestea sunt facute conform propriului destin astral, vom avea parte de zile frumoase in continuare.

Energia astrala a weekend-ului, 17 si 18 mai 2014
In acest weekend astrele favorizeaza ideile originale si curiozitatea cu privire la tot ce este neobisnuit. Sunt zile favorabile pentru proiecte de lunga durata, cu tinta concreta in viitor. Vor fi avantajate planurile ce necesita efort indelungat si sustinut. Vom intalnii obstacole in comunicare, doar daca vom vedea lucrurile in mod conservator. Ar fi indicat ca in aceste zile sa facem o calatorie, sa iesim in aer liber sau o vizita unor prieteni. Cu cat vor fi la o distanta mai mare cu atat mai bine. Statul acasa va favoriza doar pe cei care au de facut studii stiintifice sau lucrari de inalta specializare. In caz contrar, ne vom simtii inchisi ca intr-o colivie. Sa fim atenti la cheltuielile pe care le facem, deoarece tentatia de a depasi bugetul este aproape o certitudine. Ziua de duminica va aduce fiecaruia o emotie, datorata unei perceptii ce nu este disponibila pe calea logicii sau a ratiunii.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.