Horoscop energia astrala a zilei, perioada 5 – 11 mai 2014

5 11 mai 2014Energia astrala a zilei, 5 mai 2014
Pe parcursul acestei zile, daca avem de facut ceva sa facem, daca evem de primit ceva sa cerem. Situatiile in care vom fi pusi se vor rezolva prin actiune si asumare de decizii. Vom gasii ceea ce cautam si le vom rezolva precum ne dorim. Evitam sa ne facem griji. Vor fi inutile si gandul la ele ne va bloca viitorul. Asadar, reusita consta in optimism, credinta ca ceea ce e al nostru este pus deoparte si increderea in propria capacitate. Sunt favorizate calatoriile facute cu un scop precis si util fie pentru cariera fie pentru familie. Calatoriile de placere trebuie evitate. Vom avera reusite in actiuni in care sunt imlicate persoane din strainatate sau privind produse din strainatate. In plan sentimental trebuie sa nu ne pripim, ci sa dam dovada de maleabilitate si intelegere. Parcurgem o zi frumoasa si importanta in care ne atingem tintele stabilite.

Energia astrala a zilei, 6 mai 2014
Pe parcursul acestei zile trebuie sa fim atenti la propria imagine. Modul in care vrem sa fim perceputi, legat de respect si imagine sociala, va cunoste cote ce depasesc cu mult normalitatea. Cine se lauda azi va pierde orice urma de respect de care sa bucurat pana acum. Culmea ironiei, ceicare vor combina modestia cu constientizarea propriei valori vor obtine o recunoastere uimitoare, cu mult epste asteptari din partea anturajului. Acest aspect va fi vizibil atat in planul finantelor cat si in cariera la locul de munca. Astazi, valoarea noastra, fie ca se discuta despre bani, informatii sau cunoasterea pe care o detinem, depinde de dragostea, daruirea si iubirea pe care o oferim. Astazi nu concuram si nu ne comparam cu nimeni. Lasam in sarcina altora s-o faca, astfel conjunctura de evenimente va fi in avantajul nostru.

Energia astrala a zilei, 7 mai 2014
Avem parte in acesta zi de provocari in plan sentimental. Dificil va fi pentru cei care vor fi pusi in fata unei dileme sentimentale. Indiferent de decizie sau de raspunsurile primite, situatia doar pare sa se clarifice azi. In realitate, lumina in dragoste, pentru ceea ce se va decide azi va veni peste cel putin o luna. In plan financiar se vor ivi ocazii nesperat de profitabile. Vor fi castiguri de moment si vor genera un val de energie pozitiva. Se va rasfrange favorabil asupra laturi psihice, ridicandune moralul. Important este sa tratam cu seriozitate toate actiunile. Evitam sub orice forma mandria, orgoliul si trufia. Sa dam dovada de generozitate. Sa fin azi deschisi si permisivi la tendintele pe care le vom observa. Poate fi vorba de stiluri vestimentare, tendinte noi la locul de munca sau posibil la diverse tratamente. In functie de astrograma proprie, sa observam si sa constientizam unde apar aceste priovocari.

Pentru astrograma natala contactati-ma:

Energia astrala a zilei, 8 mai 2014
Azi, planul sentimental este pe locul doi. Dorinta de castiguri financiare si afirmare prin valori materiale cunoaste un apogeu. Prima conditie pentru a le avea si a ne bucura de ele este corectitudinea. In activitatea la locul de munca se va simtii din plin un suflu nou de energie. Pot apare schimbari in ritmul munci, trecerea la etape superioare sau in inceperea unor noi activitati de productie. In acest context astral, ajutam in loc sa criticam. Punem si noi umarul alaturi de ceilalti, fara sa ne gandim ca un astfel de comportament ne-ar leza autoritatea sau prestigiul. Trebuie sa fim foarte atenti la cifre ca sa nu apara erori. Atentia la modul de comunuicare este esential. Exista riscul de “a arunca” cuvinte fara control, spuse la nevi, pe care maine le vom regreta. Trebuie sa vorbim putin si sa muncim mult. O posibila pierdere sau neintelegere de azi este favorabila destinului.

Energia astrala a zilei, 9 mai 2014
Azi ne spalam pacatele si ne indreptam greselile facute ieri. Este omeneste a gresi, insa a persista in greseala e cu totul altceva. Trecem repede peste acest aspect delicat. Avem parte azi de o transformare. Vor iesi la lumina aspecte vechi, lucrri pe care le consideram adevarate, iar acum vom privi diferit persoane sau evenimente. La fiecare conform propriei astrograme. Vom avea convingerea ca renastem si ne ridicam pe o noua treapta, fie ea materiala sau profesionala. Cei care ieri nu au avut parte de un eveniment important, acesta se va produce azi. Este o realizare pozitiva. In plan sentimental vom avea parte de intalniri cu parteneri de sex opus, prin intermediul prietenilor sau colegilor de serviciu. Este o zi benefica pentru cooperare.

Energia astrala a weekend-ului, 10 si 11 mai 2014
Weekendul incepe cu munca si se termina cu relaxare. Va fi vorba mai degraba de odihna decat de distractie. Sambata este important sa nu ne grabim, sa nu intram in panica pe ideea unei crize de timp sau a cine stie ce limitare exterioara. Exista timp pentru toate. Vom intelege in acest weekend ca fiecare om intalnit este o reflectare a noastra. In ceilalti ne vom vedea propriile limite. In cazul in care ii vom vedea pe ceilalti ca opozanti, imi place sa cred ca vor fi rarisime astfel de cazuri, altfel riscam sa avem parte de neplaceri. Duminca ne relaxam. Intram intr-o stare de comoditate, placere si confort din care greu vom fi scosi. Un weekend in doi, intr-un loc mirific, este ideal. Nu este recomandat deloc efortul in acest weekend. Daca trebuie sa fim atenti la anumite aspecte, atunci acele evenimente sunt competitiile care necesita efort fizic.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.