Remedii astrale pentru Silvia Dumitrescu

Publicatia online Cancan ne informeaza despre problema de sanatate a celebrei artiste de muzica Silvia Dumitrescu. Starile de depresie si anxietate, datorate si de afectiunea glandei tiroide ii creaza o serie de neplaceri. Nativa cu Soarele in Balanta, nascuta a doua zi dupa eclipsa de Soare, cunoastem incercarile grele prin care a trecut in ce priveste parteneriatele ei. Aceasta luna, iunie 2011, in care toti ne confruntam cu energia a trei eclipse, care pe rand ne vor dezgoli viata si pe urma sufletul. Este foarte important sa stim sa le traversam, deoarece aduc in atentia noastra probleme nerezolvate din anii ce au trecut.

In acest articol vreau sa spun despre remedii astrale, care sa-i redea bucuria si fericirea sufleteasca, indragitei soliste de muzica Silvia. Nu aduc si nu pun in discutie dorinta de a urma un tratament medical in strainatate, suntem constienti de beneficiile aduse prin progresele stiintei medicale.

Pentru a beneficia la maxim de energia eclipselor din luna aceasta trebuie, acum mai mult ca niciodata trebuie sa-si foloseasca energia Uraniana din Leu. Este tocmai acea stare de spirit care a facut-o celebra, este felul neobisnuit si aparte care ne-a incantat pe noi, admiratorii ei, miscandu-ne din canale tipice si traditionale si aratandu-ne ca se poate si altfel. In muzica, creatie si viata, nu e neaparat necesar sa respectam reguli. Depresiile le are de la Neptun si configuratiile acestuia din prezent, care o fac sa creada ca drumul ei e plin de obstacole. Ea trebuie sa inceapa ceva nou, cu o doza mare de inedit. Ideile vor veni instantaneu si pe neasteptate. Un mini turneu prin care sa acorde autografe, este un bun si minim inceput. Atat de multi o asteptam sa o revedem.

Invit pasionatii de cunostinte esoterice, la curs de astrologie, pentru fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Sa stea cat mai putin in interiorul locuintei si cat mai mult in mijlocul oamenilor, prietenilor, cunostintelor, rudelor. Sa nu aibe nici o pretentie de la ei in ce priveste corectitudinea, punctualitatea, sa nu selecteze pe nimeni, dupa nici un criteriu. In acest fel va apare in viata ei al doilea pas benefic. Acela in care se va implica la nivel de hobby, in actiuni cu o anume tenta umanitara si caritabila, directionata spre ceilalti. Prin modul ei de a fi si a se exprima, va reusii sa scoata timiditatea din ei, sa isi exprime sentimentele. Vorbesc despre semeni ai nostri, mai putin aflati in gratiile norocului. Va ajunge sa-i vindece pe ceilalti de angoase, sa-i invete sa spuna cu curaj ceea ce simpt si doresc. Va scoate la lumina creativitatea ce salasluieste in fiecare din noi. Silvia e capabila sa ne vrajeasca si sa scoata din noi flacara implinirii dorintelor, care sa ne lumineze sufletul. Nici terapeuti incarcati de acte oficiale, nu sunt capabili de minunile ce ni le poate aduce Silvia. Urmarea acestora se va transpune in sanatate, fericire si implinire sufleteasca pentru Silvia.

Afla-ti in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

NU VREM partea negativa a lui Venus conjunct cu Pluto din Fecioara. Silvia, arata-ne ca stii sa te regenerezi. Stii ca ai un aspect izbitor de asemanantor cu Nadia Comaneci, prin care ea a schimbat din temelii sistemul de acordare a notelor? La Montreal, organizatorii nu au putut afisa pe ecran nota 10, iar pe tabela scria 1.00 Ea a creat nota 10 si acum este imposibil ca cineva sa o mai obtina.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.