Eclipsa de Soare din Gemeni – 2 iunie 2011

Principalele evenimente astrale care ne influenteaza in aceasta perioada sunt doua eclipse partiale de Soare, una in Gemeni pe 2 iunie 2011, si urmatoarea in Rac pe 1 iulie 2011. Sunt evenimente majore, avand influente pe care noi le percepem preponderent tensionant si negativ. In realitate, evenimentele sunt karmice, obligatoriu de trait, necesare si benefice evolutiei noastre spirituale.

Eclipsa de Soare din Gemeni ce are loc in data de 2 iunie 2011, ora 0:02:36 GMT+3  11°01′52″ Gem. Primii afectati de eveniment sunt asa cum ne asteptam persoanele nascute cu Soarele in Gemeni. Se vor confrunta cu crize de identitate si slabiciuni. Unii vor duce spre extrem aceste caracteristici, devenind aroganti, bazandu-se pe lucruri doar de ei stiute, care in realitate se vor dovedii a fi simple himere, motiv in plus pentru ca astrele sa scoate in evidenta si diferite slabiciuni ale lor. Tot ce inseamna relatii, parteneriate sentimentale sau comerciale, tot ce inseamna relatii interumane vor avea de suferit de pe urma eclipsei. Dealtfel pe acest segment de viata se vor petrece majoritatea neplacerilor avute de acesti nativi. Pentru ei este inceputul rezolvarii unor conflicte relationale din ultimii ani, momente deloc placute, dar cun siguranta benefice pentru un nou inceput, a tot ce inseamna pentru ei axa relationala. Nu este inceputul conflictului, ci revenirea in actualitate siacutizarea lui, este momentul inceperii finalizarii acestuia.

Pentru a afla in ce mod va poate influenta viata, aceasta eclipsa de Soare, va invit la o consultatie astrologica.

Urmatoarele zodii puternic afectate vor fi Pestii si Fecioarele. Acesti nativi vor avea parte de un blocaj, atat pe linie familiala, sociala cat si din punct de vedere al  carierei. Vor fi pusi in fata unui obstacol, pe care pot si trebuie sa il depaseasca. Dificultatile vin din trecut, urmare a unor situatii incorect rezolvate. Eclipsa vine pentru a-i impiedica sa mearga mai departe, e o “gara” pentru o oprire spre a gasi o solutie justa. Greu vor trece peste momentele tensionante, Fecioarele trebuie sa dea dovada de corectitudine, responsabilitate, sa invete ce inseamna colaborarea cu ceilalti, lasand aroganta in trecut. Trebuie sa se puna in postura de servitori ai celorlalti. Pestii vor trebui sa dea dovada de bunatate, de o cedare a dorintelor lor in favoarea celorlalti, de un sacrificiu personal facut cu daruire si o anume bucurie pentru partener, indiferent ca exista sau nu un contract intre el si celalalt. Doar astfel obstacolul va fi depasit cu mai putina tensiune. Daruirea intru folosul altora e cheia fericirii pentru viitorul apropiat.

Sagetatorii sunt urmatorii pe lista necazurrilor date de aceasta eclipsa. Acesti nativi vor trebui sa faca un mare compromis. Cauza se afla tot in anii din trecut. Situatia nu se va rezolva si nu va fi “liniste” pana ce nu va fi facuta aceasta concesie in favoarea celuilalt. Sigur ca majoritatea Sagetatorilor sunt capabili sa inteleaga imediat ce anume trebuie sa duca la indeplinire. Problema este pentru restul… de la majoritate la 100 %. Deoarece exista un procent de Sagetatori, care vor pune violenta si forta bruta inaintea conceptelor superioare privind modul de desfasurare a unei relatii interumane. Acestia vor suferii urmari grave. Cei care se vor sacrifica pentru altii, vor reusii, ceilalti vor fi sacrificati ei de catre evenimentele ulterioare.

Curs de Astrologie, online si personal, pentru fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Acum sa scriu si de bine. Este vorba despre Varsatori si Balante. Acesti vativi vor avea parte de asa numitele daruri karmice, lucruri placute si frumoase venite ca urmare a unor fapte corecte savarsite in trecut. Parteneriate si contracte profitabile se profileaza la orizontul nativilor. Aceste cadouri karmice, au si un substrat inselator, in sensul ca nativii nu au voie sa se culce pe lauri. Dimpotriva, trebuie ca ei sa faca tot posibilul sa foloseasca situatiile benefice ivite, spre un nou inceput evolutiv.

Previziunile au un caracter general, deoarece fiecare dintre noi avem planete care se afla in aspecte bune sau mai putin bune cu aceasta eclipsa partiala de Soare. Energia indusa de ele, poate genera situatii benefice sau conflictuale pe diverse aspecte din viata fiecaruia.

In acest an avem un calendar aparte si atipic al eclipselor de soare. La scurt timp, apare urmatoarea eclipsa de Soare, cea din Rac, pe data de 1 iulie 2011, ora 11:53:54 GMT+3   9°12′23″ Rac. Despre efectele ei gasiti informatii in curand.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.