Regele a murit. Traiasca Regele! – Neptun in Pesti

Indiscutabil, regele este petrolul. Neptun, guvernatorul zodiei Pesti, revenit la el acasa din perioada anilor 1847 – 1861, respectiv o perioada de revolutie de 164 de ani si 280 de zile. Neptun reprezinta petrolul, visele, dar si dependenta. Cand foloseam energia bratelor, ne deplasam pe “drumuri” cu caruta trasa de cai sau boi… odata cu folosirea energiei petrolului, ne deplasam pe “super sosele” cu adevarati bolizi de viteza (pastrand proportiile).

Acest articol ar trebui sa se intinda pe multe pagini virtuale spre a fi inteles dupa dorinta mea. Deoarece vreau ca el sa fie citit in intregime si nu sarit pe diferite alineate, am sa-l restrang la minim posibil, cu riscul de a-si pierde o anume logica sau fluenta. In 1859, cu Neptun in Pesti, Jean Joseph Etienne Lenoir a creat un motor cu combustie interna cu 1 cilindru in doi timpi. Motorul era alimentat cu petrol de lampa si avea aprindere prin scanteie de la bujii. Era diferit de restul inventiilor, deoarece nu avea compresie ceea ce il facea silentios. Nefiind multumit de performantele creatiei sale, inventatorul a omis sa ceara patent de inventator. O alta iluzie a lui Neptun, ceea ce a facut ca altii sa beneficieze de avantajele colosale ale inventiei.

In acei ani Pluto se afla in Taur, o alta zodie care creaza dependenta (intr-un mod diferit). Lumea a devenit astfel legata ombilical de petrol. Cine avea control pe decizie si administrare de zacaminte petroliere, detinea puterea. Petrolul este energie, este viata si miscare, care a folosit ingeniozitatii stiintifice date de zodia opusa axial Fecioara. Miscare si utilitate in folosul celorlalti. Precum, de stralucirea aurului, guvernat de Leu, se foloseste Varsatorul, adica aurul este pentru viitor si nu pentru prezent. Aspectul este dificil de observat, chiar daca sa renuntat la aur ca etalon valutar. La fel, de utilitatea argintului simbol al Racului, se bucura Capricornul, iar de energia terapeutica a cristalelor si semipretioaselor reprezentate de Fecioara, se folosesc de ea Pestii, care sunt capabili sa o transmita cu piosenie semenilor.

A aparut astfel petro-dolarul (denumirea din umbra a dolarului american). Sa creat dependenta, deorece petrolul se vinde in dolari, si nu alta moneda. De aici si fluctuatiile in tandem a usd – petrol. Ceea ce Pluto in Taur a creat, Pluto in Capricorn va dezlega. Are timp suficient. Ajutorul lui Neptun pe 14 ani si a lui Uranus in doua zodii, Berbec si Taur. Avampremiera a facut-o Saddam Hussein in 1990 – 1991. Atunci era Uranus, Neptun si Destinul NN in Capricorn. A fost doar un miraj si vis dat de Neptun, sustinut de imprevizibilul Uranus, vis vazut de Saddam printr-o fereastra deschisa in viitor de catre Destin NN. A fost primul ce a avut curaj si iluzie ca poate sa vanda petrol pe alta valuta. Urmarea o cunoastem, zdrobit in fasa, fara logica si fara resentimente. Doar Pluto in Capricorn e capabil sa rupa dependenta petrolului fata de usd. Lectia a fost insusita de America, drept urmare lumea e impanzita de bratul armat al petro-dolarului. Au invatat insa si detinatorii de zacaminte petroliere. Astfel, ostilitatile vor continua, pana in 2024, cu diverse grade de agresivitate.

Pentru a afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Energiile astrale ne mai spun ceva. Dupa cum am spus in acest articol Detalii… , urmeaza 7 ani de prosperitate generala, urmati de alti 7 ani de repercursiuni grave pentru toti aceia care vor pune dependenta de bunuri materiale, mai presus de orice. In primii 7 ani Uranus va aduce descoperiri noi in domeniul de producere a energiei, dar aceste descoperiri nu vor fi accesibile (in mod profitabil) marii industrii comerciale, decat in urmatorii 7 ani. Atunci se vor implementa la nivel global noile modalitati de producere a energiei. Implementarea lor va fi o solutie necesara, obligatorie si stabila. In acei ani petro-dolarul isi va pierde suprematia. Cu Uranus in Taur, mai marii finantelor lumii vor adopta aceasta solutie, ce pentru ei va fi precum “un spin in ochi” (rectific, pentru cei ce au in tema natala Pluto in Leu – la varsta respectiva). De voie de nevoie… obligati de nativii cu Pluto in Fecioara si ultimele grade tranzitorii ale lui Neptun in Capricorn.

Nu este vorba de o noua energie, ci de energia electrica. Va fi diferit doar modul de obtinere a ei. Va fi ecologica si disponibila pe timp nelimitat. Samburii acesteia germineaza si prind contur. E usor de dedus modul in care va fi produsa. Simplu… Pluto in Capricorn si Neptun in Pesti. Cu voia Dvs, subiectul il voi trata intr-un articol viitor.

Invit pasionatii de cunostinte esoterice, la curs de astrologie, pentru fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Aceasta criza prin care am trecut, si pe care “petro-dolarul” o considera o simpla corectie bursiera, ale carei efecte negative le-a disipat celorlalte tari, (cauza este iluzia data de Neptun in Pesti) este inceputul sfarsitului erei petroliere. Un ciclu complet de 164 de ani, o revolutie a lui Neptun in jurul Soarelui.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.