Target, rating si dorinte, bata-le norocul

Dorinta poporului, nazuintele lui se implinesc, mai devreme sau mai tarziu. Noi, cei multi, am pus pe fuga regi, am rasturnat dictaturi, in trei cuvinte, ne-am impus vointa. In democratie ne cristalizam… propriile aspiratii. Elitele trag o societate inainte. Super-valorile unei tari sunt forta ei motrice, spre progres si bunastare. A cui? A poporului! In trecutul nostru glorios, in fiecare sat si comunitate exista “Sfatul batranilor”. Ei erau liantul dintre trecut si viitor, erau garantia intruchiparii intelepciunii in mijlocul poporului.

Doamne, mi-am propus sa discut din punct de vedere astrologic despre Partidul Poporului, si eu filozofez aiurea… Concret:

1 Stire: Conform ziarului Jurnalul, aflam ca sondajul CSOP claseaza Partidul Poporului in preferintele cetatenilor cu 11% , in timp ce PDL-ul are 19 %.

2 Partidul Poporului: Spicuiesc cateva dintre dezideratele pe care vrea sa le impuna odata cu venirea lui la putere: 20 000 de euro pentru fiecare roman care va deschide o afacere, anularea tuturor taxelor si impozitelor, eliminarea salariilor pentru parlamentari si evacuarea lor, infiintatrea companiei “Averea poporului” si distribuirea de dividente lunare, interzicerea arestului si a folosirii catuselor, statul va cumpara pamantul nelucrat…

3 Harta astrologica a zilei de 29 noiembrie 2010, ziua cand a fost admisa de instanta judecatoresca, a cereri de inregistrare a formatiunii politice, contestata si admisa contestatia la instanta superioara.  Numele a fost inregistrat la OSIM.

4 Analiza: Un aspect trebuie sa il notez – Jupiter, Uranus si Luna Neagra conjuncte in zodia Pesti. Doamne ce dorinte avem. Si le avem… spun cifrele din sondajele de opinie. Credeti ca nu agreez dezideratele mai sus descrise? Trebuie doar sa gasesc procentajul dintre utopie si sublim. Cu aceasta configuratie astrala in Pesti aflata in opozitie cu Luna, zodie guvernata de iluzoriul Neptun, trebuie timp, mult timp, ca sa percepem dorinta si vointa poporului, indiferent in ce si prin ce mod este expusa.

Astredamus

3 Comments

  1. NU VREAU SA MA REPET ,DAN CRISTIAN DIACONESCU CEL MAI BUN JURNALIST DIN ROMANIA,UN ADEVARAT JUSTIAR, DUMNEZEU IL IUBESTE SI-L PROTEJEAZA ,UN CETATEAN DE ONOARE A ROMANIEI CARE TOTDEAUNA NE-A REPREZENTAT CU CINSTE CAND AFOST PLECAT DIN TARA,SI ACUM ESTE APRECIAT DE MULTE TARI NU NUMAI DIN EUROPA,ESTE O LUPTA GREA CA SA POTI SA FI CALM CU CEILALTI POLITICIENI,ESTE GREA POLITICA ,AM CONSTATAT CA ATI DAT DOVADA DE O PERSEVERENTA IESITA DIN COMUN,PE MULTI I-ATI UIMIT ,MAI ALES CELELALTE TELEVIZIUNI,EU STIU CA EI NU POT SA DOARMA LINISTITI,SA VISEZE IN VOIE,CUM S-AR ZICE CA SANT SI EI “mangaiati” DE ANUMITE FAPTE CARE S-AR PUTEA SA FIE DESCOPERITE IN VIITOR.CU MULTA STIMA SI RESPECT PTR. INTELIGENTA DV.,INTAI DE TOATE ,UNEORI SPUN CUNOSTINTELOR SI MIE IN GAND CA SANTETI PREA DESTEPT PTR.ROMANIA,PTR. UNII CARE SE CRED SUPERIORI DV.,SA AVETI IN CONTINUARE DEMNITATE ,DIPLOMATIE,BUNATATE,SA MAI IERTATI PE UNII CARE NUMAI RAU V-AU FACUT ,SA FITI F. ATENT LA EXPRIMARI,IN ACEASTA SEARA ATI FOLOSIT 2 CUVINTE NEPOTRIVITE DESPRE B., NU TREBUIA ,ERA VB. SI DE E.U., DOAR EXPRIMAREA ERA GRSITA ,PUTEA FI INLOCUITA CU ALTE CUVINTE ,CU ACELASI SENS,EU NU VOI SCRIE CUM ATI SPUS DV., NU IAU APARAREA NIMANUI,ACEASTA OBSERVATIE ESTE CONSTRUCTIVA,VA DORESC SUCCES IN EVOLUTIA ,URCAREA TREPTELOR IN IERARHIA POLITICA ,MERITATI MAI MULTA APRECIERE DECAT AT PRIMIT PANA ACUM ,OAMENII INCA SANT MANIPULATI ,SFANTA FECIOARA MARIA SA VA PROTEZE IN CONTINUARE,PACEA,LUMINA DOMNULUI ISUS CRISTOS SA FIE VESNIC IN SUFLETUL DV.,FITI BINECUVANTAT DE DUMNEZEU.

  2. Am învăţat multe lucruri interesante. Vă felicit pentru aceste scrieri minunate.

  3. Foarte bun articolul. Analiza este incompleta. Ne mai spui ceva in plus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.