Vremea automobilului infernal

Fiecare om are o astrograma natala, care arata pozitia astrelor pe cer in momentul nasterii. Aceste pozitii astrale influenteaza nativul pe tot parcursul vietii, asemeni unui laitmotiv. Identic, pozitia astrelor din momentul cumpararii unei masini personale, influenteaza relatia masina-proprietar, pe toata durata detinerii acelei masini.

Din acest motiv, este important sa ne cumparam masina personala intro perioada favorabila astral. Nu doar la modul general, ci concret in functie de astrograma personala a fiecaruia.

In aceste ultime saptamani, precum si in aceasta luna, este contraindicat sa
ne cumparam masina personala. Energia astrala este tensionanta pe acest aspect. Orice masina cumparata in luna “cadourilor”, va fi un adevarat calvar pentru proprietar. Vor consuma mult mai mult decat sunt asteptarile, o defectiune minora va genera o alta majora. Masina are risc de accidente la drumuri lungi, are predispozitie spre diverse “fracturi”, pe care le putem asimila cu accidente cauzate de sistemul de franare, neatentie din cauza grabei soferului si cedarea unor piese componente prin rupere, indiferent daca masina este noua sau nu.

Un alt aspect este al automobilelor ce sunt cumparte in rate, pe aceste energii astrale. Caz in care, sumele de bani platite pe parcursul timpului, va fi un cosmar, prin neputinta de a ale achita la timp, ceea ce va genera costuri suplimentatre exagerate.

Cei care ati achizitionat-o in ultimele 2 saptamani, aveti deja primele indicii oferite de automobil, in sensul celor spuse de mine.

Acestea sunt predispozitiile astrale generale, ce tin de la mijlocul luni trecute (noiembrie) si toata luna decembrie 2010. Ele sunt valabile pe toata perioada de detinere a automobilului. Riscul major este in perioada martie – aprilie 2011, august 2011, finalul anului viitor, si incontinuare pe urmatorii ani. Nu afisez perioadele in continuare, deoarece nu o veti mai detine masina pana atunci. Fie veti renunta la ea pe motiv ca e o susrsa de stres, agitatie si consum exagerat, fie… va ajunge la dezmenbrari.

Aceste previziuni negative, sunt generale. Ele sunt influentate in mod hotarator de astrograma proprie a cumparatorului. Exista si cateva derogari particulare de la aceste preziceri, insa, sunt doar o exceptie ce confirma regula.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.