Ne pica norocul din cer

Scriam mai deunazi, despre “Acum ori niciodata“, ca efect al mai multor ingresuri planetare. Printre ele, o pozitie speciala este cea a destinului (NN) in Sagetator. Aceasta particularitate ne deschide posibilitati si sanse exceptionale, pentru proiecte de amploare. Cu atat mai mult cu cat vremea iesirii din criza bate la portile caselor noastre.

Ce putem face in perioada tranzitului prin sagetator a NN, respectiv pana in vara anului 2012? Simplu. Focalizare pe obiective. Este foarte important fiecare cuvant. Focalizare, deoarece esenta Sagetatorului este miscarea si actiunea, cu vioiciune si dinamism spre un scop, precum zborul unei sageti spre o tinta. Celalalt cuvant important este obiectiv, si este imperios necesar. Trebuie sa fie clar delimitat, asupra caruia sa fie indreptata toata energia noastra, atat fizica cat si mentala.

Riscul acestei perioade? Exista, si tine de tipul energiei zodiei Berbec. Este zona astrala sinonima cu inceputul si initiativa. Un promotor de idei pe care arareori le duce la bun sfarsit si neexploatandule la adevarata valoare.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Avantaje? Da, super avantaje, ce apar odata la multe secole. Cat timp destinul tranziteaza Sagetatorul, marele benefic Jupiter tranziteaza trei zodii: Berbec, Taur si Gemeni. Berbecul, zodie cardinala, pe parcursul careia sunt favorizate planificarile si relevari de oportunitati, din toate domeniile de viata. Taurul, zodie fixa, pe teritoriul careia, toate aceste actiuni se vor dezvolta si implinii, beneficiind la maxim de roade si profituri. Gemenii, zodie mutabila, ce va incheia acest ciclu. Pe parcursul ei, vom analiza si mai ales filozofa pe marginea proiectelor implinite. Atunci, va fi vremea vom reanaliza tot acrest ciclu, fie pentru a trece la un alt nivel superior, fie o restructurare din temelii, pentru a trece la un alt ciclu de destin. Ganditi-va ca Sagetatorul cunoaste ambele fete ale unei “monede”, indiferent despre ce am aduce in discutie. El vede din start avantajele, dezavantajele si riscurile asociate oricarui eveniment sau idei. Asadar a venit vremea focalizarii fiecaruia dintre noi pe cate un obiectiv, unii chiar pe doua… in functie de astrograma natala.

E vremea sa pornim actiuni de mare amploare si anvergura. Sa ne tinem cu “dintii” de ele, profitand la maxim de razele norocoase jupiteriene. Cat timp vom zbura cu credinta spre tinta, precum sageata, vom avea certitudinea ca scopul va fi atins, in caz contrar visele ni se vor narui. O sageata care se opreste din zbor, ingenuncheaza inaintea tintei.

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa va interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Stiati ca simbolul zodiei Sagetator este sageata aflata in miscare? Neputandu-se reprezenta grafic, inaintasii nostrii au apelat la imaginea unui arcas. V-am spus toate acestea pe o pozitie astrala de retrogradare mercuriana si saturniana. Astfel de momente astrale sunt echivalente cu afirmatia biblica “Cine are urechi, sa auda”.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.