Cel mai important aspect intr-o astrograma

cel mai important aspect astrologicAm primit mail-uri in care sunt intrebat despre cum incepem sa analizam o astrograma si care este cel mai important aspect interplanetar. Sigur ca fiecare aspect are importanta lui intr-o astrograma, unele iesind in evidenta pozitiv sau negativ. Spunem ca cele mai importante aspecte sunt cele intre planetele aflate pe crucea vietii si luminatorii (Soarele si Luna).

La efectuarea unei analize astrologice incepem intotdeauna cu luminatorii, ascendentul si planetele personale. Pe baza lor ne facem o imagine clara a persoanei in cauza. Astfel vom stii cum arata, cum gandeste, ce dorinte are, modul de comunicare, ce anume il implineste personal, cum actioneaza pus intr-o anumita situatie, practic… un profil psihologic.

Dupa ce facem acest portret vom trece la analiza tuturor celorlate aspecte planetare. Fiecare aspect interplanetar prin pozitionarea lui ne va da indicii despre domeniile de viata pe care le patroneaza. Le vom raporta aceste indicii la un OM despre care stim cum gandeste, ce-si doreste si cum actioneaza in diverse situatii.

Toate analizele astrologice, previzionale sau relationale, trebuie raportate mereu la acel cumul de factori natali. In analiza previzionala trebuie sa tinem cont de un alt aspect de prima importanta. Este vorba de tranzitul planetelor trans-saturniene. Pe baza lor vom afla in ce moment al vietii si stadiu de evolutie se afla nativul. Aceste doua lucruri esentiale, studiul planetelor personale din natal si studiul pozitiei in tranzit a planetelor trans-saturniene ne da imaginea clara a posesorului acelei astrograme. Pe acest profil psihologic facem si raportam toate analizele.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.