WikiLeaks – scanteia unei pandemii

State intregi se clatina sub povara datoriilor, iar America a devenit un creditor universal. A plusat 3 300 de miliarde de dolari in banci din exteriorul tarii. FED, “sinonimul” BNR-ului de la noi, devenind un card de credit general al lumii. Probabil din ratiuni economice, si tot din aceleasi “ratiuni”, acum 2 ani a refuzat sa ajute financiar propria banca Lehman Brothers, a carei prabusire a antrenat caderea unui intreg lant economic, provocand situatia de azi. Unii spun criza, recesiune, altii depresie, iar SUA, inca nu e sigura daca e ceva sau nu e, dealtfel au aparut declaratii cum ca daca a fost “ceva” cu siguranta a trecut. Peste toate astea, din pura intamplare, tipareste “gresit” 100 de miliarde de dolari (aproximativ 10 % din masa monetara americana).

Pe acest fond a aparut miscarea WikiLeaks, cu liderul acesteia Julian Assange. Miscarea a inceput sa publice partial, documente secrete, dintr-un total de 250 000. Documentele dezvaluie si pun in lumina, secrete negre ale principalelor institutii SUA, a corpului diplomatic, si a marilor banci transnationale. Aflam ca noi, oamenii obisnuiti, suntem intotdeauna victimele intelegerilor secrete si ale agendelor ascunse ale politicienilor, de oriunde ar fi ei.

Websitul WikiLeaks, supus unor atacuri informatice de amploare, schimband providerii de cateva ori, tot pe acelasi motiv, a ajuns sa aibe un trafic mai mare decat wikipedia. Ca masura de siguranta, organizatia WikiLeaks a reusit ca mobilizeze suficienti internatuti incat sa creeze 350 de site-uri mirror ale originalului. Lista o gasiti aici http://wikileaks.ch/mirrors.html

Astrologic, aceasta miscare, cu atat de multa audienta, este doar un inceput firav. Anul acesta si anul viitor 2011, asemenea miscari vor fi blocate astral, neputanduse “dezvolta” si lua amploare. Sunt scanteile viitorului. Vor venii anii 2012, 2013 si 2014, cand ele se vor transforma in adevarate pandemii. In acele momente se vor lua masuri drastice, si violente.

Acum, le putem numii doar intentii, dupa 2012, ele vor antrena masuri radicale si alocari de fonduri uriase din partea statelor vizate, pentru contracarare. In 2012 lumea nu va mai fi la fel, orice secret va fi extrem de greu de ascuns de ochii lumii.

Astredamus

One Comment

  1. Multumesc Astredamus pentru informatiile publicate aici, asa mai aflam si noi lucruri interesante, stiri de interes mondial care ar trebui tratate cu seriozitate la jurnalele de stiri ale televiziunilor! Din pacate, televiziuninile sunt interesate doar de scandaluri, crime si violuri… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.