Afla ce tratamente medicale sunt eficiente in urmatoarele 2 saptamani

tratamente ale pieliiTraversam perioada eclipselor. Alaltaieri am avut prima eclipsa de Luna, peste doua saptamani vom fi sub influenta eclipsei de Soare si ulterior peste inca doua saptamani vom traversa cea de a doua eclipsa de Luna. Contrar vechilor credinte, acestea aduc in viata noastra si influente benefice. Un aspect este cel al tratamentelor medicale.

De acum si pana pe 9 mai 2013 sunt favorizate tratamentele medicale care presupun extractie, extirpare, excizie, inlaturare, eliminare, deshidratare, uscare, dezintoxicare, detoxifiere. Eficienta maxima se obtine in tratamentele bolilor de piele, cure de slabire prin eliminarea toxinelor din organism care au provocat acumulare de lichide si extractiile dentare din domeniul stomatologiei.

Tratativa acum eruptiile cutanate, eczemele, dermatitele, psoriazisul, bolile inflamatorii ale pielii, comedoanele deschise (puncte negre), inchise (puncte albe de grasime), papule (mici umflaturi superficiale ale pielii), noduli (umflaturile mai profunde) sau diverse pustule (mici abcese). Tenul gras, seboreic, cu tendinta acneica care nu reprezinta numai o problema a adolescentilor, fiind prezent intr-o masura din ce in ce mai mare si la adulti, acum este timpul ca tratamentul sa aibe efectul maxim scontat. Pentru persoanle care au ten slab si doresc sa faca un tratament de hidratare este recomandat sa se abtina in aceasta perioada si sa porneasca la tratament peste doua saptamani adica dupa eclipsa de Soare. Cei care va faceti dantura, acum este momentul sa incepeti cu extractiile dentare. Tratamentele de slabire sunt o alta categorie favorizata de astre, sansele de reusita sunt maxime

Afla acum timpul potrivit pentru a incepe proiectele tale de viitor:

O caracteristica principala a perioadei de care discutam (pana pe 9 mai) este faptul ca acum se rezolva cu succes bolile mai sus enumerate care sunt in faza cronica (poate nu este corect spus in termeni medicali) dar vorbesc de probleme care dureaza de foarte mult timp, iar tratamentele nu isi faceau efectul. Daca aveti retete si prescriptii medicale de acum 18 ani si de acum 9 ani, scoatetile de la “naftalina”, cumparati ingredientele si incepeti tratamentul. Deasemenea este timpul in care se pot face operatiile grele care au fost amanate de ani de zile, din diverse motive. Acum este acel moment pe care astrologii din antichitate il numeau “la implinirea timpului”.

Un mic, dar mare avertisment pentru cei sanatosi. Cine nu are problemele medicale mai sus mentionate, sa fie foarte atenti la aparitia unor simptome sau boli de genul celor mentionate. Daca se fixeaza in organism, acestea se pot croniciza iar tratarea lor, fie va dura, fie se va realiza abia peste 9 sau 18 ani. Vor fi boli karmice.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.