Iulia

siglaIulia, nascuta la ora 21.42, data 20.02.1981,Suceava – cand imi voi gasi un loc de munca?

Preocuparea de a gasi si mentine un loc de munca este lucrul esential pentru urmatorii doi ani. In viata dvs alterneaza perioadele foarte bune financiare cu perioade neplacute si pline de greutati. Acesti doi ani sunt esentiali pentru a stabiliza aceasta alternanta neplacuta prin faptul ca viata va ofera sansa de a va descoperii valoarea dvs.

Din luna iulie si pana la mijlocul lui august 2013 veti gasii un loc de munca exact cum va doriti. Aveti sanse sa stati minim 4 ani. Va trebui sa faceti un compromis legat de partea financiara. Acceptati-l. Acest compromis este cheia stabilitatii serviciului pentru perioada din primavara lui 2014. In primavara respectiva veti avea de luat decizii foarte importante. Viitorul stabilitatii serviciului tine strict de deciziile dvs. Nu renuntati la el pentru motive venite din partea femeilor, pentru motive financiare sau pentru motivul ca este departe sau necesita deplasare, deoarece alt loc de munca la fel de frumos nu veti gasii timp de trei ani.

Acceptarea unei oferte de munca pana la sfarsitul lui iunie va fi provizorie si stabilitatea pe acel loc de munca se va incheia anul viitor in primavara.

Astredamus

2 Comments

  1. multumesc din suflet!Dumnezeu sa va rasplateasca cu sanatate si fericire pentru ajutorul benevol pe care mi l-ati oferit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.