Energia astrala a zilelor, 1 si 2 ianuarie 2014

La multi ani 2014Astrologic, incepem anul 2014 printr-un aspect planetar ce se petrece pe cat de rar, pe atat de benefic. Am scris acum un an despre aceste zile https://astredamus.com/?p=6185 Pe 1 ianuarie 2014 avem Luna noua in Capricorn, ce activeaza receptia mutuala dintre Saturn si Pluto. Aceasta pozitie se repeta de trei ori. Acum este a doua oara. A treia oara se va produce pe 22 decembrie 2014 (tot in acest an). Atunci va fi valabila zicala: “Alegi, alegi, pana culegi.” Acum inca alegem, la finalul anului vom culege ce va mai ramane. Cea de-a treia conjunctie va fi pe primul grad de Capricorn si Saturn pe ultimul grad de Scorpion. Sunt grade critice, de eter, karmice.

Concret. Conjunctia de pe 1 ianuarie deschide o poarta astrala de doua saptamani. Perioada in care avem toate conditiile de a gasii oportunitati de rezolvare si solutii la problemele majore din ultimii ani. Atat in plan personal cat si la nivel national. Se poate stabili acum drumul de urmat pentru a iesii din aceasta criza sistemica.

Urmatoarele doua saptamani marcheaza un moment de cotitura in viata fiecaruia. Vom constientiza ca risipa de timp, energie sau sanatate este un lucru grav, daca nu avem fixate obiective si scopuri in viata. Veti vedea cat de pregatiti si motivati veti fi in aceste doua saptamani!? Sentimentele de neimplinire, indiferent pe ce plan le vom resimti, ne vor responsabiliza atat de mult, incat ambitia de a ne afirma cu responsabilitate si modestie, va constitui principala directie a primei jumatati de an. Fiecare nativ pe domeniul de viata unde se activeaza aspectele astrale descrise mai sus. Conteaza situarea planetelor personale natale de pe crucea vietii.

Anul 2014 sa ne aduca prosperitate pe toate planurile vietii. La multi ani!

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.