Copilul Rac

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut si foarte retras. Sa nu va mirati daca atunci cand e mititel si intalneste un strain se retrage in spatele dv. El are nevoie de timp pentru a se adapta la o situatie sau persoana nou aparuta in viata lui. Pe masura ce creste, el pare cuminte si ascultator, dar asta pentru ca se inchide in el sau evadeaza mental. Are nevoie de foarte multa intelegere si afectiune, fiind si foarte susceptibil. Tocmai aceasta suspiciune il face de multe ori sa intre in dispute sau conflicte cu colegii lui.

Cu cat creste mai mare, cu atat mai mult trebuie sa nu interveniti in aceste dispute si sa-l lasati sa se descurce singur, caci altfel va trebui sa interveniti de fiecare zi pentru calmara spiritelor. Are si o atitudine aparte, aceea de a se juca zgomotos cu ceilalti si in liniste singur. Are tendinta de a se supara usor si repede, dar de a nu-si cere scuze cu una, cu doua.

Are o mare dorinta de a colectiona si se supara repede daca cineva ii sparge vreun obiect drag lui. Pentru acest copil, o casnicie placuta si o relatie armonioasa intre parinti este aproape vitala si extrem de importanta pentru a deveni un adult echilibrat. De aceea, orice ar face, sa nu-i criticati inclinatia sa catre elementul familist. Este printre putinele elemente care ii aduc satisfactie in viata. Pentru a-l indruma, trebuie sa stiti ca intotdeauna pasivitatea sa este doar aparenta si, pentru a-i corecta anumite deprinderi negative aparute, trebuie sa faceti apel la un scop nobil. De exemplu, la dragostea sa de camin. Am dat cel mai sensibil exemplu, pentru ca niciodata sa nu abuzati de acesta, caci va suferi enorm daca unul din parinti ii spune “Comportamentul tau ma intristeaza foarte mult.” Copilul este foarte sensibil la priviri si gesturi, iar daca se simpte ridiculizat sau respins, se inchide in lumea lui interioara, dar magica. Degeaba il veti critica. Mai degraba un suras sau o replica caraghioasa vor avea un efect pozitiv mai mare, caci deosebitul lui simt al umorului il va face sa aprecieze fraza si sa rada, decat sa ramana in mutenia lui.

Inconjurat de afectiune, acest copil se poate propulsa printre primii la invatatura. Acordati o mare atentie sentimentelor lui si nu le ignorati pe motiv ca vi se par ilogice. Sentimentele sunt hrana sufletului sau.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

One Comment

  1. Fiul meu este rac si trebuie sa recunosc ca cele citite aici i se potrivesc ca o manusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.