Ioana Antonina

Parinti adoptivi:

mama – 09.01.1967 in Buzau

tata – 31.08.1967 in Buzau;

fetita – Ioana Antonina, 21.01.2009 Ploiesti.

Ambii, dar in special mama a facut exact ceea ce era necesar in raport cu pozitiile astrale. Neadoptarea copilului ar fi avut consecinte dificile in viata ei. Felicitari. Copilul are menirea de a va aduce transformare in viata Dvs, inclusiv pe plannul sanatatii. Sa nu va mirati daca printro minune veti naste un copil. Adoptarea acestui copil va va reda lumina vietii. Prezenta lui va va aduce sanatate si chiar posibilitatea de ai darui un frate. In timp copilul va fi o adevarata provocare pentru mama. Independenta si originalitatea lu, va face sa se clatine credinta Dvs ca perseverenta, responsabilitatea si controlul sunt cele mai bune atuuri de a reusii in viata. Pe masura ce creste, invatati sa-i respectati independenta si originalitatea. Astfel veti avea in copil cel mai bun prieten din viata Dvs. Acest copil va arata viitorul Dvs, urmati-l. Mama este o persoana extrem de logica, aspect pe care copilul il va aprecia. Acest aspect va trebui sa fie cel mai bine inteles de Dvs. Adica, copilul va va aprecia claritatea ideilor, le va prelua si le va transforma in lucruri atat de noi si extraordinare incat primul gand al mamei va fi acela de a zice “Cum poti face o astfel de ciudatenie dintr-o idee practica”. Atuul copilului este acela de a vedea in primul rand noutatea care se ascunde in spatele acestor idei. Impreuna, capacitatea Dvs de organizare si planificare, combinata cu vizionarismul si modernitatea de care va da dovada copilul, va duce la obtinerea unor adevarate succese. Fetita va  va intelege, ramane sa o intelegeti si Dvs pe ea.
In ce priveste tata, aici se impune sa fac o precizare obligatorie. Sunteti un profesor adevarat pentru copil. Nimic de reprosat in ce priveste invataturile pe care i le veti acorda. Problema se va pune din adolescenta si chiar mai repede. Niciodata sa nu o criticati, o veti face sa se inchida in ea si sa nu isi descopere adevaratele talente. De ce spun sa nu o criticati? Pentru ca relatia cu tatal este inversata. Tatal trebuie sa accepte ca acest copil va fi profesorul, iar tata va fi elevul. Bineneteles ca aceste lucruri se vor intampla pe masura ce copilul va creste. Culmea este ca tocmai invataturile tatalui il vor face pe copil sa isi depaseasca profesorul (tatal). Tatal trebuie sa accepte ca in timp se va transforma in elev. Acceptarea acestei situatii va face relatia tata-fiica o bucurie.

Astredamus

2 Comments

  1. Am avut norocul sa fim primii la interpretarea microanalizei relationale parinte-copil,avand o fetita adoptata.
    Mare ne-a fost uimirea cand am citit interpretarea dvs. in care mentionati ca s-ar putea,datorita acestei adoptii,sa avem propriul nostru copil desi varsta mea ca femeie este desrtul de avansata – 43ani.Minunea s-a intamplat!
    Sunt gravida in luna a 7-a!
    Sunteti un MARE PROFESIONIST!
    Multumim foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.