Raluca

Nascuta in 1983.
Fara ora nasteri. Fara intrebare.
Razbunarea pe orice sau oricine, v-a pricinueste doar necazuri. Feriti-va de a folosi aceasta arma. Cautat-ti mereu frumosul si armonia. Depuneti efort spre conciliere si intelegere, fiti plina de diplomatie si feminitate.

Fara ora de nastere e dificil sa va spun despre casatorie sau eventual divort. Cert este ca in masura in care dori-ti sa va casatoriti, in aceeasi masura ve-ti dori sa scapati de el. Cu cat a-ti/ve-ti depune fort in acest sens cu atat mai mult ve-ti regreta ulterior.
V-a este benefic sa calatoriti cat mai mult si cat mai des, indiferent de durata timpului sau de distanta. Locurile straine, v-a aduc multe lucruri frumoase (in functie de ascendent, v-as putea spune concret in ce domeniu de viata).

Nu exagerati cu seriozitea si sobrietatea. Spuneti-va punctul de vedere si ceea ce ganditi, fara teama ca a-ti putea gresi. E firesc ca oricine sa greseasca, e in firea omului. Altfel, creati impresia de timiditate si nesiguranta in ceea ce face-ti.


Cand doriti sa face-ti o schimbare in viata, imbracati-va in haine care sa aibe un luciu, ceva care sa sclipeasca. Sunt de exemplu acele materiale care i-si schimba nuanta la miscare (gen “in ape”), au acele unduiri de nuanta. Evita-ti imbracamintea de genul alb-negru, dura si extrem de serioasa.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.