Laura

Laura
Nascuta in 1967.
Intrebare: As dori sa-mi spuneti cate ceva despre viitor.

Fara corectitudinea orei de nastere, mai ales cand plaja posibila se intinte pe un interval de 12 ore, domeniile de viata sunt complet diferite. Va spun doar ceea ce se se poate stii din astrograma incompleta.

In luna octombrie va asteapta un eveniment important cu o suita de urmari dificile si neplacute. Anul viitor prin vara ve-ti gasi adevarata rezolvare a situatiei din octombrie. Radacinile evenimentului sunt generate din aceasta primavara. Fara ora de nastere este dificil sa va spun pe ce domeniu al vietii se vor petrece. Certitudinea este ca va fi implicata inca o persoana. Posibil sa o fi intalnit in acest an, iar relatia cu ea va aduce multa suferinta, conform tipului de relatie care va fi. Aspectul este valabil la ambele ore spuse. la una din ele este posibil sa aveti probleme de sanatate.
Evenimentele urmatorilor doi ani, in ambele situatii nu vor fi tocmai placute, insa ele vor pregati drumul spre implinirea unei mari dorinte peste trei ani.


La dvs transformatile in viata se produc brusc si total neprevazut. Tocmai de aceea, in urmatorii doi ani, trebuie sa fiti mereu pregatita pentru un astfel de eveniment.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.