Paula Corina

Paula Corina nascuta la 18.01.1982  Galati

Sunteti o persoana foarte stapana pe dorintele si sentimentele pe care le aveti. Sunteti materialista dar e in sens pozitiv. Gelozia si invidia va mai aduc necazuri, si toate in domeniul carierei. Asa e cand cariera e una din telurile pe care le aveti. Si cu toate astea o sa pendulati mult ca sa va gasiti calea catre cariera. Veti reusii doar dupa ce veti marca cateva pierderi, fara a sti exact motivul, unul din ele este faptul ca sunteti mult prea conservatoare, si tineti prea mult la ideile pe care le aveti. Daca veti tine mortis cu dintii la ideile acestea veti fi mereu o subalterna , chiar daca veti avea succes, daca veti da dovada de deschidere la dorintele si chiar recomandarile celorlalti veti fi un sef. Problema D-voastra e ca daca nu va veti retrage intro munca de birou sau o munca intro institutie care impune izolare, ex spitale, penitenciare, chiar si o farmacie este indicata… veti suferii un accident la locul de munca sau in legatura directa cu meseria pe care o practicati, in urma caruia veti fi nevoita sa va retrageti si sa lucrati intrun birou. Veti avea puterea sa va regenerati in urma acestuia. Deasemena aveti grija pe cine va bazati sau pe cine credeti ca va este protector, in majoritatea cazurilor acestia va vor insela asteptarile.

Deoarece aceasta pagina a fost modificata ulterior comentariului D-nei Paula Corina sunt nevoit sa pun comentariul pe pagina:

paula corina a zis,  la 14 octombrie , 2009

Buna seara stimate domn. Intradevar sunt multumita de raspunsul dumneavoastra, parca l-ati ghicit in stele. Am oscilat mult in privinta carierei, acum sunt inginer tehnolog, insa urmez si facultatea de medicina. In privinta accidentului sper ca Dumnezeu sa ma apere si doar sa profesez de placere asa cum imi doresc in alta tara. As fi vrut si 2 randuri in privinta relatiilor sentimentale. Sunteti minunat, va felicit cu stima.
Paula.

astredamus a zis, la octombrie 15, 2009

Faptul ca urmati studii in medicina este motivul, pentru care ati fost pasuita de astre cu acel accident, asta se datoreaza faptului, ca dupa terminarea studiilor veti putea lucra intro institutie care impune izolare obligatorie (spital), mai mult, munca in domeniul medical este si munca spre care aveti aptitudini natale certe, si veti avea castiguri substantiale de pe urma ei. Astfel veti putea inlatura acel posibil accident. Daca va-ti specializa pe un domeniu ce are legatura cu maternitatea, atunci cu atat mai mult veti avea si acea multumtire sufleteasca pe care o cautati. Aveti sanse foarte mari ca aceasta meserie sa va duca spre meleaguri straine, si va fii doar de bine.
In legatura cu viata sentimentala, daca doriti sa nu mai aveti “rateuri”, neimpliniri si neintelegeri, trebuie sa renuntati la detinerea controlului absolut intro relatie, trebuie sa nu va ganditi ca ati putea sa fiti intrun fel sau altul respinsa sau abandonata. In momentul in care il veti lasa pe partener sa va descopere, doar atunci veti dobandii siguranta pe care o cautati. Lasati deoparte ideea “am grija de mine ,prima data” , caci asta va accentueaza egoismul si neimplinirea sentimentala, si niciodata sa nu credeti ca obligatiile familiare pot fi o piedica in afirmarea sociala, dimpotriva trebuie sa credeti ca ele se sustin una pe alta, si atunci veti avea o familie minunata si o cariera implinitoare. In toamna lui 2011 va fi testul social al D-voastra, fie veti incepe adevarata cariera posibil in medicina , fie veti avea parte de un divort. Ori amandoua. Cert e ca veti incepe adevarata viata.

Astredamus

One Comment

  1. Buna ziua stimate domn. De multe ori cautandu-mi linistea va recitesc postarea astrogramei. Si mi se indeplinesc pe rand predicitiile spre surprinderea mea. La locul de munca cei pe care i-am ajutat in calitate de sef s-au intors impotriva, sunt nerescunoscatori; mai mult..sunt la sfarsit de an scolar la medicina si am fost repartizata surprinzator la maternitate. Sentimental insa totul e la fel..inca nu am cunoscut pe nimeni. Va multumesc inca o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.