Laura Corina

Dvs aveti o capacitate creatoare uluitoare. In fiecare zi aveti o idee nemaipomenita, care pusa in practica este generatoare de profit. Ele sun imposibil de dus la indeplinire in totalitate, dat fiind in primul rand numarul acestora. Le incepeti si le abandonati pe parcurs. Din diverse motive de conjunctura. O prima problema a dvs este ca va disipati energia in “n” proiecte, din care putine le finalizati. Culmea ironiei este ca aveti si o extrema hotarare, este suficient sa aveti credinta in dvs insiva si ceea ce doriti se realizeaza. Aceasta fermitate va este data de astre pentru a lua o singura idee, un singur proiect si al duce la final. Rezultatul va fi unul remarcabil, dupa care aveti din nou energia necesara pornirii unui alt proiect. In caz contrar, sub privirile “consternate” ale celor din jur (care va cred capabila)… nu veti face nimic de durata. Esenta: alegetiva o idee pe care sa o finalizati sau va veti pierde in noianul de proiecte si veti incepe sa gasiti vinovati pe oricine, mai putin pe dvs, pentru nepunerea in practica a acestora.

A doua dificultate in viata este sa depuneti orice efort este necesar sa mentineti familia unita. Nu aveti voie astral sa cautati vinovati in exteriorul ei. Siti dvs mult mai bine, fara sa intru in amanunte ce ar putea fi usor folosite impotriva dvs, pentru a va crea neplaceri.

In momente dificile, deconectativa sufletul cu poze si fotografii din natura, in special cu apus de soare. Oriunde calatoriti luativa aparatul foto.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.