Irina

Nascuta in 1957
Intrebare: Ce schimbari ar trebui sa fac in caracterul meu. Rolul meu in aceasta viata si daca voi avea noroc sa-mi refac viata deoarece sant singura.
In aceasta viata, printre multe ale lucruri, trebuie sa finalizati relatii si parteneriate cu persoane din alte vieti, carora le-ati creati neplaceri in trecut. Pe acest motiv, caminul dvs va fi incercat de multe greutati. Ca o ironie a sorti, (de parca nu ar fi fost de ajuns) toate deciziile luate de dvs sunt contrare destinului. Va sunt necesari nenumarati ani de zile, pentru a reusi sa decideti corect, profitabil si cu consecinte placute asupra dvs.

Ce trebuie sa schimbati in caracterul dvs? Absolut tot modul de gandire de pana la varsta de 30 de ani. Dvs sunteti o fire extrem de complicata pentru ceilalti. Asa va vad toti interlocutorii dvs. Prin ceea ce ziceti sau faceti, lasa-ti impresia ca sunteti o alta persoana de la o zi la alta, de la o luna la alta si de la un an la altul. Nu e vorba ca nu va duceti la bun sfarsit o actiune sau un angajament, ci faptul ca firea dvs este schimbatoare, si oamenii se tem de cei care i-si schimba starea emotionala de “n” ori intr-o discutie sau intr-un proiect comun. Ave-ti o fire complexa, cu trairi intense, ceea ce ii sperie pe ceilalti. Acest lucru nu e rau pentru dvs, sunt emotiile dvs, pe care ceilalti ar trebui sa le respecte, dar tocmai aici este greutatea din destinul dvs, sa razbiti spre liman sufletesc, in pofida atator greutati.

Concret, dvs trebuie sa fiti foarte intelegatoare, sa-i acceptati si sa-i intelegeti pe ceilalti asa cum sunt, fara dorinta de ai “indruma” spre mai bine, (fiecare are un destin). Sa renuntati la orice forma de egoism (multi va acuza de asta), sa acordati incredere celorlati (fara a cere dovezi) si sa nu lansati acuzatii. Face-ti tot posibilul ca inainte de a intra intr-o controversa sa va documentati din surse diferite. Alt aspect important: nu aveti voie sa apelati la asa numitele “magii albe sau negre”, la nici o forma spirituala de fortare si schimbare a destinelor altora, deoarece toate astea se intorc in caminul dvs. In schimb, rugaciunea, meditatia si credinta religioasa, practicata cu regularitate va deschide calea spre implinirea destinului. Nu va este benefic sa ganditi ca printr-o casnicie va puteti realiza material.

Deciziile dvs trebuie sa fie obiective, sa nu la amanati pe cine stie ce motiv, cu hotarare clara de realizare si finalizare concreta. V-ar ajuta mult in decizii corecte, daca munca dvs s-ar efectua in locuri retrase, macar intr-un birou in care sa intre cat mai putini oameni. Prin meseria dvs sa scoateti la lumina lucruri ascunse, inclusiv din suflet (ramuri ale psihologiei), in invatamant, in medicina, munca in azile, centre de detentie. Aceasta munca, fie de scoatere la suprafata, fie efectuata in “ascuns”, in spatele scenei cu lumini, va aduce implinire a destinului si liniste in suflet. A doua cale de realizare a destinului este sa plecati in strainatate, pe termen lung, sa va autoexilati din locurile natale, ar fi benefic va stabiliti acolo. Altfel, nu trec doua saptamani, fara ca sa fiti ravasita sufleteste din te miri ce motiv.


Incepand din primavara lui 2012, timp de 5 ani, aveti toate sansele sa intalniti persoana langa care sa va petreceti viata. Decizia este a dvs proprie, absolut nimeni nu poate decide sau face ceva care sa va uneasca intr-o relatie. Orice interventie exterioara, pentru a fi impreuna, efectuata prin orice practica, se va intoarce negativ impotriva dvs.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.