Cristi Borcea – a doua casatorie

Am asistat zilele trecute la a doua casatorie a lui Cristi Borcea. Nu insist pe detalii media-show, sunt convins ca le-ati urmarit cu placere (unii poate cu mai putina), pana la urma e o chestiune de gust si perceptie.

Casatoria nu va fi de durata. Primele probleme familiale vor apare in primavara lui 2012 (posibil ca ele sa fie tinute in interiorul familiei). Destramarea casatoriei se va intampla la tranzitarea lui Saturn a semnului zodiacal Scorpion. Respectiv undeva la inceputul anului 2013 sau anul 2015. Cel mai probabil este anul 2015, cand ea va fi definitivata.


Alina Vidican nu i-si va gasii acea liniste sufleteasca pe care si-o doreste. Mereu va lipsii ceva in sufletul ei. Pentru Cristi Borcea este foarte indicat sa nu neglijeze sub nici o forma afacerile cu produse petroliere, inclusiv derivate chimice ce au proprietatea de a fi inflamabile. Acest domeniu va fi mereu colacul de salvare din orice situatie. Dealtfel tot ele ii vor aduce si cele mai mari beneficii materiale. Despre inplicarile in domeniul fotbalului… numai de bine, insa la nivel de hobby.

Astredamus

2 Comments

    • In urmatoarele zile voi oferi serviciul sms, deocamdata e in stadiu de implementare.
      Pretul va fi de 3 euro+tva pentru o intrebare cu raspuns public pe site. Pentru a primi raspuns privat in mail, va fi necesar sa trimiteti 2 sms-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.