Cristian Mihai

Nascut in Bucuresti la data de 09.02.1982.
Intrebare: Timp de 2 ani am crezut ca am gasit iubirea vietii. Acum m-a respins. Voi mai gasi jumatatea adevarata sau am pierdut-o definitiv?

Persoana de care spune-ti va pleca din viata dvs, cu cat mai tarziu cu atat mai dureros. Jumatatea dvs ideala va venii, odata cu implinrea unor conditii. Prima: Intrebati-va daca prestigiul public, ca nevoie de implinire personala este cu adevarat ceea ca va doriti, din punct de vedere sufletesc. A doua: Sa nu insita-ti in a obtine recunoastere (ea va venii oricum pentru dvs). A treia: Sa nu spera-ti niciodata ca printr-o asociere (in general) si parteneriat sentimental in special ve-ti reusii sa obtine-ti castiguri materiale in ideea ca astfel ve-ti elimina orice fel de greutati, ma refer la posibilitatea de casatorie cu cineva mai bogat, sau printr-o mostenire venita pe linie parteneriala, ori chiar printr-un castig brusc, gen loto. A patra: nu incercati sa/o tineti sub control, deoarece astfel se instaleaza in dvs sentimentul de insecuritate si teama de a nu fi abandonat.


Pe motivele de mai sus, entru a realiza importanta lor, sunteti predispus la minim doua casatorii ori concubinaje de lunga durata ce pot fi asociate casatoriei. Insistand pe aspectul material al parteneri, veti suferii. Jumatatea adevarata este mai mica cu cel putin doi ani, fata de dvs. Ea are un aer tineresc, interesant si mereu iese in evidenta, indiferent de varsta cronologica, pe parcursul trecerii anilor. Exista o mare instabilitate pe domeniul casatoriei. Greu domeniu. Nu va reprimati emotiile, nu ele stau in calea fericirii conjugale. Incepand de la anul viata dvs se va schimba radical, dupa ce ve-ti avea o pierdere sau suferinta.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.