Dinu Patriciu – actiune dirijata

“Moneda europeana va dispare, de dorit in cat mai scurt timp cu putinta, pentru ca ne face pe toti sa suferim.” ne informeaza Publicatia Capital, redand spusele omului de afaceri Dinu Patriciu, invitat la emisiunea “Ultima ora”, ce este difuzata la Realitatea TV.
Argumentele aduse in sprijinul celor afirmate, au relevanta si greutate. E dificil sa combatem cu argumente economice pro sau contra, si cu siguranta, pe site-ul meu nu e locul potrivit unei dezbateri economice. Ceea ce spun aici, o fac privind la astrograma persoanei in cauza, coroborat cu diverse tehnici astrologice.
Avand in vedere astrograma personala si energia astrala a momentului in care a facut aceasta declaratie, astrele ne releva dorinta acestuia, de a deplasa atentia intr-o cu totul alta directie decat ar fi fost normal. Se poate spune ca este manipulare clara in favoare proprie, zvon lansat cu precizie si directie spre un anumit segment al populatiei.
Afirmatia mea, nu trebuie privita ca o critica la adresa lui Dinu Patriciu, ci ca o atentionare a celor care pot fi influentati in decizii, de mesajul transmis.


In cel priveste pe Patriciu, are circumstante atenuante (astral), el are de implinit un vis, iar in aceasta perioada, vrea nu vrea, trebuie sa lase totul deoparte si sa se dedice lui. La anul il asteapta decizii importante, si nu e sustinut deloc, din punct de vedere astral. Despre asta vom mai discuta.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.