Destinul (menirea vietii actuale) in zodii sau case (a doua parte)

16 februarie 2014Prima parte se gaseste la acest link Detalii…

Destinul este o stare permanenta de spirit, de actiune si de comportament. Urmandu-ne destinul, aceasta obligatie karmica, indepartam greutatile din drumul vietii si atragem sanatate, fericire, optimism si incredere in viitor. Ca sa ne cunoastem exact locul unde avem destinul (zodia si casa), trebuie sa ne facem astrograma personala. Aveti posibilitatea de a va face propria astrograma dand click aici Detalii … 
Mai multe detalii despre soarta si destin aici Detalii … 

Destinul (NN) in zodia Balanta sau casa 7
Nativii cu acest destin trebuie sa invete ca interdependenta (opusul izolarii) in viata, este calea superioara de evolutie spirituala. Integrandu-i pe ceilalti in planurile lor de viitor si tinand cont de sentimentele acestora, viata nativilor cu destinul in Balanta, se va desfasura in cel mai fericit mod cu putinta. Ei nu au voie sa rupa un parteneriat, ci sa faca orice este necesar spre mentinerea acestuia. Impulsivitatea, nerabdarea, gandul ca lucrurile si evenimentele se petrec prea lent, sunt primele simptome ca nu se afla pe drumul destinului. Trebuie sa invete ca viata pentru ei, nu este o lupta sau o competitie. Doi oameni ce se ajuta reciproc spre a trece peste diverse obstacole, pe care nici unul din ei nu le-ar depasi singur, este imaginea ideala a nativilor cu acest destin.

Destinul (NN) in zodia Scorpion sau casa 8
Nativii cu acest destin au menirea de a-si recupera bunurile din alte vieti. Se vor imbogatii extrem de usor. Dar pentru ca sa acceseze aceasta energie trebuie sa invete sa accepte riscul de a pierde oricand tot ce inseamna confort pentru el. Nu au voie sa se ataseze de nimic in aceasta viata, in caz contrar vor avea pierderi grele. Scopul lor in viata nu este de a munci pentru bani, ci acela de a-i ridica pe ceilalti din situatii critice, folosind atat milloace materiale cat si psihologice. In momentul in care pleaca dintr-un loc sau dintr-o relatie, nu au voie sa se reintoarca inapoi.

Afla ce ti-au rezervat astrele in momentul nasterii:


Destinul (NN) in zodia Sagetator sau casa 9
Viata nativilor cu acest destin trebuie sa fie o cautare si mai ale o “deplasare” lunga si continua pe calea spiritualitatii, indiferent de forma practica a acesteia. Ei nu au voie sa caute si sa adune informatii despre altii, pe ideea ca in acest fel vor detine un anume control in relatia cu respectivul. Dimpotriva, actionand pe baza intuitiei, a credintei, a propriului adevar, va inlatura de langa el pe toti cei inutili. V-a obtine astfel relatii de durata, pace si liniste in minte. Ori de cate ori se va baza pe logica intr-o dezbatere sau situatie va pierde. Trebuie sa se bazeze pe ceea ce-i spune sufletul. Trebuie sa taiati legatura cu toti cei care simtiti ca va oprima, va leaga sau blocheaza. Renuntati la orice legatura pe care o considerati inutila. Acesti nativi trebuie sa calatoreasca (vor calatorii vrand, nevrand) in locuri indepartate, in locuri incarcate de spiritualitate.

Destinul (NN) in zodia Capricorn sau casa 10
Nativii cu acest destin trebuie sa-si canalizeze energia spre o cariera, spre obtinerea a numeroase diplome si titluri onorifice, sa i-a contact cu cat mai multi oameni din afara mediului familial. Indiferent cat de mult timp trebuie sa aloce acestora, sa evite intrebarea: “Oare ce vor face in tot acest timp cei dragi si apropiati fara mine?” Nu are voie sa foloseasca obligatiile familiale drept scuza pentru neimplinirea lui sociala sau ca nu si-a valorificat la maxim a potentialul. Puterea lor in plan profesional va creste odata cu varsta.

Destinul (NN) in zodia Varsator sau casa 11
Nativii cu acest destin trebuie: “Sa fie atenti la ce isi doresc pentru ca e foarte probabil sa primeasca.” Pentru a avea parte de tot ce e mai bun si mai frumos, trebuie ca o mare parte din energia lor sa o dedice spre evolutia si binele celorlalti, spre progresul si bunastarea unui grup social, indiferent de marimea acestuia. Exemplu: daca vor face o lucrare pentru faima si gloria lui personala, succesul il va ocolii, insa daca va face aceiasi lucrare pentru binele si nevoile altora… nu mai exista limite ale succesului pe care il poate atinge nativul.

Destinul (NN) in zodia Pesti sau casa 12
Nativii cu acest destin se straduiesc mereu sa-si dea seama unde le este locul, caminul, cum sunt ei incadrati si definiti in raport cu ceilalti. Pana nu ajung sa constientizeze mental acest sentiment interior profund, consuma timp si energie in mod inutil. Le este indicat sa se indrepte spre o cale spirituala, meditatie, religie, diverse tehnici prin care se ridica deasupra lumii materiale. Obtin astfel sentimentul unitatii a tot ce exista, ceea ce genereaza o stare de confort, siguranta si succes.

Astredamus

2 Comments

  1. Daca am NN in casa a 8a in Varsator, unde ma incadrez, la NN in Scorpion sau la NN in Varsator?

    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.