Avem abilitati paranormale

Avem abilitati paranormale    Consider eticheta lingvistica paranormal un termen efemer. Mai devreme sau mai tarziu orice abilitate personala sau eveniment considerat paranormal isi va gasi o explicatie stiintifica. Tocmai citeam despre cercetatori care se pregatesc sa valideze o predictie a lui Einstein privind undele gravitationale, printr-o tehnica numita quantum squeezing. Putini dintre noi constientizam valoarea si potentialul unor astfel de descoperiri. Detalii…
Eu am in vedere abilitati iesite din comun din punct de vedere astrologic. Fiecare om are o capacitate paranormala. Prima si cea mai usoara abilitate de acest gen este aceea ca oricine poate sa ghiceasca zodia unui interlocutor. Acest lucru este posibil fara sa detina si sa cunoasca notiuni de astrologie. Nu este necesar sa fi invatat inainte caracteristicile zodiilor. Asadar oricine poate stii zodia altuia, insa nu orice zodie (cel putin in prima faza) ci zodia acelor oameni care are Soarele in acelasi semn zodiacal cu pozitia unde avem Nodul Nord personal, adica Destinul. Ex: Un om care are Nodul Nord in Sagetator va stii si isi va da seama in mod paranormal, adica va recunoaste oamenii din zodia Sagetator, adica pe cei care au Soarele in acest semn.
     Cum se realizeaza acest lucru: Relationand cu menbrii familiei, prietenii, rudeniile, colegii de munca, colaboratorii sau in intalnirile ocazionale incercati sa observati aspecte subtile, finute, de comportament intr-o situatie data, de cuvinte rostite cu o anumita intonatie, un timbru aparte, nuante sau inflexiuni ale vocii ori cuvinte folosite efectiv, mimica, gesturi, o coloratura aparte a unui ras, plans. Nu vorbesc de aspecte importante ale acelei persoane ci de diverse ipostaze particulare si speciale pentru noi, de sclipiri de moment incat ne face sa tresarim in suflet, ne impresioneaza in acea clipa si gandim instant: “De unde/cand/cum imi amintesc acest sentiment, aceasta impresie speciala pe care o simt acum?” Ganditiva la o alta persoana care va oferit un sentiment identic, care va creat acelasi tip de emotie instanta. Intrebatii pe respectivii ce zodie sunt si daca gasiti in acest mod trei persoane din aceiasi zodie, iar dvs aveti Destinul in zodia respectiva ati obtinul primul succes. A patra persoana o veti identifica instant prin trairea din nou a acelui sentiment.
   La ce foloseste sa-i cunoastem pe oamenii care au Soarele in aceeasi zodie cu Nodul Nord personal: Ei sunt primele persoane de pe lista (una imaginara) care ne spun adevarul despre noi. Prin complimentele, dar mai cu seama prin reprosurile si criticile pe care ni le adreseaza, ne pun fata in fata cu destinul, cu actiunile si modul nostru de a fi. Este necesar sa tinem cont, sa apreciem si sa gandim serios la vorbele lor atunci cand acele vorbe ne privesc pe noi insine. Cuvintele lor ne lumineaza destinul, drumul de urmat prin viata, fie ca agream sau  detestam ceea ce ne spun acestia despre noi insine. In adancul sufletului stim ca are dreptate.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.