Destinul (menirea vietii actuale) in zodii sau case (prima parte)

destinDestinul este o stare permanenta de spirit, de actiune si de comportament. Urmandu-ne destinul, aceasta obligatie karmica, indepartam greutatile din drumul vietii si atragem sanatate, fericire, optimism si incredere in viitor. Ca sa ne cunoastem exact locul unde avem destinul (zodia si casa), trebuie sa ne facem astrograma personala. Aveti posibilitatea de a va face propria astrograma dand click aici … 
Mai multe detalii despre Soarta sau Destin aici …

Destinul (NN) in zodia Berbec sau casa 1
Nativii cu acest destin trebuie sa fie inainte de toate “propriul lui partener”. El cauta mereu la ceilalti dreptatea, corectitudinea absoluta si acea relatie ideala bazata pe incredere totala. Nu o va obtine nicodata. Pentru ca el a venit in aceasta lume sa invete sa se increada doar in propriile-i forte. Trebuie sa fie singur. Sa lucreze singur, sa fie independent, sa accepte macar ocazional rolul de lider, sa decida si sa actioneze pentru el insusi. In “singurate” se va incarca cu o putere colosala, care ulterior va fi benefica lui si pe cale de consecinta celorlalti.

Destinul (NN) in zodia Taur sau casa 2
Nativii cu acest destin au menirea sa-si stabileasca si sa constientizeze propriul sistem de valori. Cand isi vor cunoaste adevarata valoare, vor incepe sa construiasca durabil, fie ca e vorba de cladiri, relatii sau afaceri. Ei au o legatura magica cu natura si pamantul. Se energizeaza prin simtul tactil. Trebuie sa acumuleze bunuri si valori materiale pentru propria trebuinta, indiferent cat de mare e aceasta. Cu o singura conditie: doar prin banii, munca si valoarea lor. Tot ce primesc cu titlu gratuit le afecteaza sanatatea.

Destinul (NN) in zodia Gemeni sau casa 3
Nativii cu acest destin au menirea de a raspunde nevoilor imediate ale celui de langa el, intr-un mod simplu si concret, fara a-i expune o intreaga metafizica. Practic sa fie invatatorii celorlalti. Sunt adevaratii mesageri care transmit cunostintele intre oameni si generatii. Trebuie sa accepte ca ei nu detin adevarul absolut, ci trebuie sa asculte alte variante si alte puncte de vedere. In acest proces, nativii trebuie sa comunice, sa calatoreasca, sa vada, sa cunoasca si sa adune o multime de informatii. Cand vor simtii ca sunt pierduti si coplesiti de noianul de informatii, atunci sunt pe drumul cel bun al vietii, sunt sanatosi, veseli si impliniti.

Afla ce ti-au rezervat astrele in momentul nasterii:

Destinul (NN) in zodia Rac sau casa 4
Nativii cu acest destin au obligatia (karma) de a-si dezvolta capacitatile si aptitudinile casnice, de a mentine unita familia. Trebuie sa devina familisti adevarati. Punand familia pe primul loc in viata lor, vor atrage o cariera minunata si implinita. In caz contrar, vor pierde familia, jobul si imaginea sociala, devenind niste siguratici coplesiti de sentimente de inferioritate. Cand gasesc vinovati pentru diverse nereusite in viata lor, ei trebuie sa-i ierte in loc sa-i blameze, indiferent de suferintele provocate. Primi pe lista sunt parintii lor. In viata, vor primii respect in masura in care il ofera. Sunt administratori excelenti. Cand isi vor administra casa cu placere, in mod corect si eficient li se vor da pe mana lor sume financiare colosale.

Destinul (NN) in zodia Leu sau casa 5
Nativii cu acest destin au venit in aceqasta vioata sa se bucure. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa ofere iubire si fericire, sa-i inveseleasca pe ceilalti. Trebuie sa o faca prin creativitate, deoarece sunt foarte talentati. Proiecte proprii ce aduc bucurie semenilor. Atunci vor urca pe scena si vor fi personajele principale in luminile rampei. trebuie sa comunice mereu intr-o maniera pozitiva, care sa inveseleasca anturajul, indiferent de nivelul social. Nativul cu acest destin trebuie sa fie copilul care ne incanta sufleteste si ne bucura in fiecare clipa. Sunt eficienti cat timp gasesc placere in ceea ce fac. Bucuria de a face ceva este singura forta care-i poate tine intr-un loc sau intr-o relatie. Trebuie sa-si implineasca visele in cel mai practic mod cu putinta.

Destinul (NN) in zodia Fecioara sau casa 6
Nativii cu acest destin au menirea de a devenii experti si specialisti. Trebuie sa munceasca eficient si ordonat, intr-un mediu curat, sa se daruiasca semenilor neconditionat, fara orgolii si fara sentimente de inferioritate. Aceasta daruire si grija fata de cei de langa ei, nu trebuie privita ca o obligatie sau corvoada, ci ca cea mai inalta misiune spirituala. Acesti nativi sunt adevaratii vindecatori. Este obligatoriu ca sa-si acorde perioade de odihna si relaxare pentru a se bucura din plin de roadele muncii lor. Orice tentativa de a-i insela pe altii se soldeaza cu blocaj evolutiv, mai exact cu lipsa bunastarii si porbleme de sanatate.

A doua parte din acest articol o gasit la acest link Detalii …

Astredamus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.