Divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr

andreea marin si stefan banica jrStiri despre iminentul divort al Andreei si Stefan se gasesc la tot pasul Detalii aici… ; si aici… ; etc.

Scriam acum trei ani Detalii aici… despre Andreea Marin, ca trebuie sa aibe minim doua casatorii. A treia casatorie nu mai este obligatie astrala pentru ea. Este posibila a treia casatorie in viitor, insa aceasta va fi pentru ea o ispita. Spun asa deoarece al treilea partener de casnicie este partea ei adevarata. Cum presa este dornica de senzational, astrele i-au dat libertate Andreei de a oficializa sau nu acel parteneriat. Pana la urma putin importa un act sau parerea jurnalistilor despre viata intima, atata timp cat va avea linga ea jumatatea predestinata.

Plecarea in strainatate este cel mai bun lucru pe care il face in urmatorii ani. Este bine deasemenea pentru destinul fetitei. Incidentele si concursurile de imprejurari prin care va trece Violeta vor fi benefice pentru destinul ei. Astfel va descoperii cata forta de regenerare si capacitate uluitoare de a renaste din diverse situatii ulterioare detine prin bunavointa cerului.

Astredamus

One Comment

  1. andreea sunteti niste oameni minunati va potriviti foarte bine imi pare rau pentru voi va pwp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.