11.11.2011 Marte in Fecioara

Azi 11.11.2011 Marte intra in zodia Fecioara. Va sta pana in data de 03.07.2012, cand va intra in zodia Balanta. Un tranzit de aproximativ 8 luni. Imens ca perioada de timp. Perioada in care va retrograda incepe cu data de 24.01.2012 pana in 14.04.2012. Aceste date fac tranzitul extrem de important in viata nostra. Principalii nativi influentati hotarator in viata sunt zodiile Fecioara, Pesti, Gemeni si Sagetatori, respectiv nativii ce au aceste zodii pe crucea vietii. Pentru ei tranzitul este vital si esential.

In aceasta perioada, pana in iulie 2012, vom fi obligati:

  • – sa acordam atentie maxima sanatatii, alimentelor pe care le mancam, deoarece exista risc de infectii in zona abdominala
  • – sa facem ordine in viata, printr-o analiza riguroasa, planificare atenta si eficienta a actiunilor pentru implinirea dorintelor
  • – sa ne transforman gandirea si mentalul, trecand peste grijile zilnice la o gandire inalta si superioara ce transcede cotidianul
  • – finalul tranzitului aduce avantaje materiale notabile sau din contra pierderi datorate cheltuielilor de sanate ori spitalizare, in functie de cum am reusit sa accesam “gandirea pura”. Ea trebuie folosita in planificarea viitorului de lunga durata (sunt 8 luni grele, deoarece pe langa munca propriuzisa a fiecaruia, este necesar sa ne punem la “contributie” si capacitate maxima creierul, gandirea si mentalul superior)


E dificil sa fac previziuni pentru fiecare nativ in parte, indiferent ca e dupa Soare, ascendent sau dupa casa in care are loc tranzitul, respectiv retrogradarea. In principiu, nativi cu zodia Fecioara pe ascendent vor avea de luat decizii personale importante si necesare pentru sanatatea lor, identitatea, igiena si tinuta afisata. Impotriva lor se vor “rascula familia si mediul profesional. De modul cum va gestiona actiunile sale, depinde daca in viitor se va alege cu foloase materiale substantiale sau va pierde prin cheltuieli cu sanatatea sau spitalizarea. Nativii cu zodia Fecioara in casa 4 vor avea la dispozitie 8 luni in care sa faca “santier” in casa si familie spre a obtine, organizare si planificare sanatoasa pentru viitorul familiei, altfel peste 8 luni “santierul” se va muta in sufletul nativului. Zodia Fecioara in casa 10 va aduce nativilor, remodelarea in mediul profesional.


In toate cazurile, toti nativii, vor avea de trecut 8 luni pline de restructurari, refaceri, remodelari, reparari, rectificari, reciclari, rescrieri, retusari, rentabilizari, reglementari in traversarea unui moment important din viata. Toate acestea insotie de compromis, sacrificiu, munca dificila, obstacole si vitalitate scazuta. Fecioarele sunt primele vizate. Urmam noi, pe domeniile de viata, conform cu situarea acestei zodii in astrograma personala.

Un alt aspect de mare importanta, peste care toti vom trece pana in iulie 2012, va fi momentul in care vom primi un ajutor nesperat din partea cuiva, nu neaparat din familie, dar suficient de important pentru a aduce schimbare mare in drumul nostru prin viata. Nu va bucurati, deoarece ajutorul sau conjunctura va contine conditii, mai mult sau mai putin voalate, ce nu vor avea efectele placute la care ati sperat in momentul primirii. Atentie la modul in care veti reactiona in acel moment, deoarece refuzul va atrage “ura si manie ascunsa” impotriva dvs. Folositiva de gandirea si mentalul superior ce transcede cotidianul pentru a administra situatia si a tine sub control efectele colaterale. Va mai exista un gen de situatie in care vom fi pusi: moartea, excluderea sau caderea cuiva, foarte probabil legat de munca si profesie sau cu efecte pe segmentul cariera, va incurca si va aduce mai multe dificultati in aceste zile “de istorie”.

Domnul fie cu noi, sa reusim a ne folosi curajul pentru a face ordine in viata noastra.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.