Instrumente astrologice pentru conceptia copiilor

Saturn a intrat in zodia Scorpionului, unda va sta pana in apropierea Ajunului Craciunului 2014. Semn de apa, Scorpionul este roditor si fertil, semn al sexualitatii vazuta din ambele puncte de vedere, (1) al sexului pentru placere si (2) al sexului pentru conceptie. Saturn ne va “obliga” sa folosim cu maxima eficienta aceste aspecte din viata noastra.
Instrumentele astrologice de previzionare pot fi folosite in gasirea celei mai bune perioade de conceptie. Ele trebuie aplicate primordial la harta natala proprie, unde ciclurile si durata lor, pot fi astfel personalizate.
Luna, Venus si Marte trebuie sa fie in semne sau case fertile si cat mai putin afectate de celelalte planete. Este benefic ca Jupiter sa se afle intr-una din casele 5, 10 sau 11. Semnul zodiacal de pe cuspida casei 5 sa fie pe ascendent, sau planeta guvernatoare a ascendentului sa fie in casa 5.
Locul de pe astrograma personala unde tranziteaza Luna este la fel important, respectiv sa fie in semne fertile. Localizarea guvernatorul zodiei unde tranziteaza aceasta va da sexul viitorului copil, (1) in semne masculine – cel mai probabil baiat si (2) in semne feminine – cel mai probabil fata.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.