Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, jurnalist, realizator si prezentator de emisiuni TV,si fondator al televiziunii OTV. Nativ cu soarele in Sagetator. Nu cunosc ora nasterii, pentru ai stabili ascendentul. Cel mai probabil, ar putea avea ascendentul undeva in Scorpion, fie la primele grade cu Venus pe Ascendent, fie la ultimele grade cu Neptun pe Ascendent. Desi activitatea profesionala este cunoscuta, ar fi nevoie si de cateva date cu caracter personal, pentru a se putea determina cu certitudine momentul nasteri.

Prin urmare, in analiza voi tine cont de acest neajuns, respectiv necunoasterea ascendentului. Voi spune doar lucrurile certe. Dupa cum stiti, Dan Diaconescu a fost arestat si retinut ca suspect. Nu pun in discutie masura posibilei sale vinovatii. Aspectele astrale prezente prin care trece sunt deosebit de periculoase pentru el. As putea spune extrem de periculoase. Nu se va putea baza pe nimeni. La nimeni nu va gasi ajutor dezinteresat. Singur, prin deciziile sale, va trebui sa faca fata problemei actuale. Multi oameni vor crede in acest moment ca, toata aceasta “tevatura” cu arestarea, este si tine de o anumita forma de reclama si popularitate pentru Dan, inclusiv de a atrage valuri de simpatie. Adevarul nu este acesta. El este pus in fata unei grave probleme personale, cu urmari drastice. Nu este exclus, dimpotriva are toate sansele ca urmarile acestor vremuri sa insemne sfarsitul carierei sale in domeniul televiziunii. O eventuala revenire in viitor ( mai indepartat ) pe ecranele TV, vor fi de o cu totul alta natura si abordare a emisiunilor.

Pronuntarea unei condamnari, in urma acestui proces are sanse foarte ridicate, insa certitudinea data de aspectele astrale tine de stabilirea orei de nastere. Viata lui se va schimba, in special cea profesionala. O multime de aspecte tensionante il asteapta, pentru multi ani. Deciziile sunt ale sale, pentru a depasi prezentul. Va trebui sa faca un compromis, mai corect o cedare de bunuri. Veti spune ca sunt diversele cheltuieli cu procesul aflat pe rol, in fapt va fi mult mai mult.

Uni vor spune, ca sunt persoane care ii vor raul. Exista intradevar. Indiferent cine o fi, nu va avea zile linistite in viitor. Dan este acuzat de santaj. In realitate, lui i sa intins o capcana si a fost obligat printrun santaj subtil sa intre in acest concurs de imprejurari.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.