Schimbarea locului de munca

Orice schimbare a locului de munca este indicat sa se faca pe Luna in crestere. Indicat este deasemenea, ca planeta Mercur sa fie in mers direct. Conditiile concrete pe care le vom gasii la noul loc de munca, vor fi astfel mai benefice, atat in plan material, cat si in ceea ce priveste relatiile cu colegii sau superiorii pe plan ierarhic.

Un loc de munca inceput pe Luna in scadere, va face ca, toate conditiile pe care le-am acceptat initial ca fiind cel putin acceptabile, sa ne trezim ca in realitate nu sunt ceea ce noi creadeam. Urmarea… ganduri spre un alt loc de munca… cu mari sanse de implinire.

Apropo… Cand un superior ierarhic va spune pe Luna in scadere, ca ar fi “bine” sa va ganditi la un alt loc de munca… sa stiti ca eventuala lui decizie pe acest subiect nu are sanse de implinire. Mai mult aveti posibilitatea nu doar sa ii schimbati gandurile (despre Dvs) ci efectiv sa ii imbunatatiti perceptia lui asupra Dvs. Aceleasi ganduri ale sefilor, comunicate Dvs,  pe Luna in crestere, sunt de rau augur pentru viitorul Dvs profesional… Nu mai spun de faptul ca, in varianta in care pe Luna in crestere, seful va promite excludere… e cazul sa va asigurati foarte bine spatele, inclusiv sa treceti pe la “fortele de munca”, spre a vedea ofertele acestora.

Aceaste analize sunt facute, cu titlu general, fara a tine cont de aspectele planetare personale. Aflati influentele astrale proprii, accesand: Consultatii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.