Energia astrala a zilei, 29 iulie 2013

Steaua lui DavidZiua de azi se imparte in doua parti extreme. Pana la amiaza orice vom face, executa sau spune nu se va finaliza nimic. Cel mai indicat este sa dereticam prin casa, sa spalam, sa facem ordine si curatenie in lucrurile de la serviciu (ca sa ne aflam in treaba), sa meditam sau cel mai bine sa dormim.

De la amiaza incolo schimbare radicala, avem aspectul suprem pe care il pot face astrele – Steaua lui David. Cei ce se nasc in aceasta dupa amiaza au garantia succesului in viata (era superb ca printul familiei regale britanice sa se fi nascut acum). Noi, astia mai vechi, ne ramane doar sa beneficiem pe moment de acest aspect divin. Particularitatile acestui aspect date de componenta si tranzitul planetar al momentului sunt perfecte pentru proiecte de mare amploare, stabilitate si longevitate temporala. Steaua lui David reprezinta in primul rand sanse si oportunitati divine. Este ajutorul si speranta (insotita de uimire) ce se iveste cand totul pare pierdut.

Ne ridicam si actionam cu tinta precisa! Trebuie sa inlaturam comoditatea si indolenta date de energia Venusiana transmisa de Luna. Riscul este sa ignoram semnale clare si sa trecem cu vederea oportunitati colosale. Inlaturati si innabusiti in fasa orice forma de conflict. Focalizare pe scop.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.