Samburii solutiei la actuala criza. Inclusiv in plan personal.

Samburii solutiei la actuala crizaVineri seara, 11 ianuarie 2013 avem conjunctia Luna – Soare in zodia Capricorn. In termeni populari, aspectul este cunoscut ca Luna noua, dupa care spunem ca avem Luna in crestere timp de doua saptamani. Perioada benefica pentru demararea si dezvoltarea planurilor personale. La fiecare 28 de zile (cu aproximatie) avem Luna noua – adica este un fapt relativ obisnuit in viata noastra.

Aceasta Luna noua din Capricorn are o importanta capitala in viata noastra, a celor ce traim aceste zile. Stim ca Luna nu are energie proprie, ea transmite energia semnului zodiacal in care se afla. Acum va transmite energia lui Saturn, planeta ce se afla in receptie mutuala cu Pluto. PLUTO cel responsabil de actuala criza. Aspectul are valeitati de a fi extrem de benefic pentru gasirea primelor solutii la criza actuala, atat a omenirii cat si a fiecaruia in plan personal. Discutam de doua saptamani de Luna in crestere.

Mai exista un aspect la fel de important. Aceste doua saptamani sunt prima faza (din trei) a gasirii si demararii solutiilor. Urmeaza a doua Luna noua in Capricorn din 1 ianuarie 2014, activand aceiasi receptie mutuala si a treia Luna noua din Capricorn din 22 decembrie 2014. Aspectul astral se repeta la secole diferenta. (ar fi frumos, interesant si educativ de discutat perioadele identice cand a avut loc receptia mutuala dintre Pluto si planetele numite personale (chiar daca ratingul site-ului meu ar avea de suferit) – ex. cu Mercur activand doua razboaie mondiale, fiind planeta duala…) Acum nu discutam de razboi si cuceriri in sens clasic… discutam de razboaie economice si cuceriri financiare, inclusiv prin institutii financiare transnationale. Aceste trei Luni noi aduc solutii la nivel global. Totul se invarte in jurul notiunii “putere financiara” si solutii de stabilitate globala.

Afla influenta aspectului asupra ta, avem de escaladat un munte:

Sa dicutam mai bine despre efectul in plan personal. Primii vizati sunt Capricornii, urmati indeaproape de reprezentantii zodiei Rac. Pe locul doi, la mica distanta urmeaza nativii din zodia Berbec si Balanta. Daca primii vizati se “mai pot” eschiva o perioada prin impasibilitate, riscandu-si viitorul, Berbecii si Balantele sunt obligate sa gaseasca si sa implementeze solutiile gasite (nu neaparat placute, dar cu siguranta necesare). Mai avem a treia categorie de nativi, Fecioarele si Taurii. Traversarea acestora prin perioadele amintite, avand in vedere ca sunt din acelasi element (pamant) cu al zodiei unde are loc Luna noua, ar trebui sa spun numai de bine, lucru pe care nu il fac, deoarece, binele aparent poate fi o capcana a complacerii in mediocritate.

Toti nativi acestor semne zodiacale pomeniti mai sus, vor nu vor, in acesti ani, vor lua atitudine, in caz contrar vor face loc altora, fiecare in functie de domeniul de viata unde-i cade aspectul discutat.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.