Descatusarea curajului si increderii insotite de o bucurie inocenta

     Azi, 23 iulie 2017 la ora 12:45 avem Luna Noua in Leu. Principala particularitate a evenimentelor generate – primii pasi spre o mare schimbare.

Centrala nucleara este o explozie temporizata, derulata cu incetinitorul (chestie de apa grea), spre a putea fi administrata colosala energie din atomi. Astfel trebuie privita aceasta Luna Noua. Exista insa o diferenta. Pe masura ce trec zilele si ne apropiem in urmatoarele saptamani de cele doua eclipse (Luna si Soare) dispare factorul de control (acea apa grea din reactorul nuclear) si creste intensitatea evenimentelor. Parca vom iubi lupta si vom alerga dupa pericole. E indicat sa fim atenti la cei care au autoritate asupra noastra.

 In viata tuturor apare cineva sau ceva nou. Fiti convinsi ca aceasta noutate va avea un rol bine determinat in viitorul nostru.

Vom trai evenimentele conform propriei astrograme. Insa toti vom fi mai optimisti in propriile puteri fizice, capacitati intelectuale si incredere de sine. Aceast aspect astral are ceea ce se numeste “semnul invingatorilor in batalii”. Asa ca: descatusati-va curajul, e de bine, e de viitor.

Avem parte in urmatoarele saptamani de multa energie fizica si sexuala. Vom valorifica o imprejurare sociala sau vom specula cu succes o intorsatura de situatie.

     Asteptam cu bucurie si nerabdare viitorul.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.