Previziunile doamnei Carmen Harra facute in iulie 2011

Renumita pe plan international ca pshiholog, consilier si autor de succes, dna Carmen Harra s-a confruntat in aceste ultime zile cu o multime de acuzatii personale. Cauza comuna a acestor reprosuri si invinuiri ce i se aduc, sunt generate de predictiile pe care le-a facut in Romania; fie invitata in direct la emisiuni TV, fie prin discutii telefonice.

Avand in vedere tranzitele astrale care se suprapun peste harta natala personala, era oarecum de asteptat ca sa intampine o serie de blocaje in ce priveste perceptia mesajelor ei de catre ascultatori. Ma refer in principal la cei care au si posibilitatea de a lua decizii. Cu atat mai mult cand aceste decizii le sunt date spre a asigura o anume stare de moderatie si echilibru.

Incepand din aceasta toamna, aproximativ luna octombrie, vor apare primele semne care sa ne arate posibilitatea ca dna Carmen Harra sa aibe dreptate. Validarea concreta a predictiilor facute in luna iulie, se va face in primavara anului viitor, aproximativ prin luna martie 2011. Atunci vor apare confirmari si implicit scuze din partea celor care acum sau avantat in a aduce reprosuri si mizerii verbale.

Aceleasi tranzite astrale confirma ca o parte dintre “acuzatorii” dnei Harra, nu vor mai fi in aceleasi functii. Nu inseamna ca vor cadea neaparat pe plan profesional, insa energiile astrale ii vor gasii pe alte pozitii profesionale.

Vom auzii regrete pentru cuvintele mai mult sau mai putin ofensatoare pe care le-au rostit o parte dintre “ascultatori”.

Mai multe analize astrologice despre Carmen Harra: Detalii in continuare…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.