Acum e un experiment inedit – in viitor va fi o regula general aplicata

 un experiment inedit              Scriam acum 6 ani Detalii aici… ca intrarea lui Pluto in Capricorn va zgudui din temelii toate conceptele noastre despre economie, politica, sisteme bancare; ne va schimba total conceptele si atitudinea despre ceea ce credeam ca este sigur, stabil si batut in cuie in viata noastra sau in societate.

         Multi se intreaba ce va face in 2023 cand va intra in semnul Varsatorului. Un prim raspuns il avem acum. Detalii aici… si Detalii aici… Deocamdata la nivel de experiment, insa pana in 2023 se va definitiva si aplica practic. E vorba de conceptul “Venit de baza garantat”. Ce alt concept poate reprezenta mai bine semnul Varsatorului decat ideea de bine colectiv. (a nu se intelege prin “colectiv” vechiul sistem socialist, cu toate ca socialismul tine tot de “ograda” Varsatorului)

       Pentru consultatii astrologice si previziuni Detalii aici…

       Ce inseamna “Venit de baza garantat”? Inseamna ca fiecare persoana indiferent de varsta va primii o suma fixa de bani pe luna, indiferent daca lucreaza sau nu. Se vehiculeaza un cuantum de 900 … 1300 de Euro. Deasemenea, se vor anula toate celelalte forme de ajutor social: alocatii de copii, alocatii speciale, ajutoare sociale, ajutorul de somaj… Fiecare om va primii o suma de bani care sa-i asigure un trai decent de la o luna la alta fara nici o conditie sau obligatie in plus. Cei care vor dorii sa lucreze, vor primii in plus salariul de la angajator. Suna fabulos? 🙂 Eu cred ca e doar un lucru corect si onest in deplin acord cu dreptul de baza al omului stipulat pe toate gardurile institutiilor statale sau internationale DREPTUL LA VIATA.

      Iata cum Pluto in Capricorn distruge incet si sigur vechile sisteme, vechile credinte despre stabilitate si valori. Astfel pregateste terenul pentru Pluto in Varsator.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.