Ana Kira

Domeniul din viata dvs care necesita deblocare si ulterior finisare spre perfectiune, este cel al comunicarii cu anturajul, cu membri ascendenti si descendenti ai familiei, prin actele intocmite cu acestia, precum si domeniul studiilor dvs. Este un aspect pe care trebuie sa il perfectionati toata viata, pana la nivel de arta.

Modalitatea concreta prin care veti duce la indeplinire cel spuse, tine de talentul dvs, de stilul de viata. Aveti resurse artistice ce isi au radacina in vietile din trecutul dvs. Aveti un bagaj astral nebanuit de talent si compozitie artistica ce trebuie doar scos la lumina si daruit semenilor. Utilizati orice resursa stiintifica sau aparatura IT nou aparuta pe piata.

Ziceam de stil de viata. Trebuie sa acceptati lumea asa cum este. Pentru dvs nu e nici buna, nici rea, ea exista. Ceea ce nu agreati la altii (indiferent de motiv), nu trebuie sa criticati sau sa initiati actiuni in plina forta pe ideea de a face lumea mai buna (si aici ma refer la anturaj si rudenii). Actionati mereu cu bunatate, intelegere si compasiune.

Modalitatea dvs prin care schimbati lumea ce va inconjoara este arta, emotia, diplomatia si intelegerea. In primul rand creatiile artistice ce izvorasc din subconstientul dvs. Lamentarile si tanguirile pentru dvs insiva trebuie sa le lasati in urma si sa plangeti pentru ceilalti. Dati o forma material-artistica acestor “lacrimi”.

In martie 2013 apar evenimente ce tin de drumul dvs in viata, evenimente ce se vor precipita in toamna.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.