O sansa frumoasa cu protectie divina

Un sextil intre doua conjunctii, Venus-Saturn si Marte-Pluto. Focarul acestora este beneficul Jupiter Rx insotit de Luna Neagra.

Se deschide o cale, se deblocheaza o usa, se recupereaza tot ce este benefic material sau spiritual. Vom recupera si obtine ceea ce a fost al nostru din vremuri apuse, incepand din la alte vieti pana la trecutul mai mult sau mai putin apropiat.

Atentie la oportunitati, contracte, intalniri, oferte, bonusuri, deoarece sextilul este DOAR o sansa. Potentialul acestor zile este perceput, insa el trebuie pus in practica fara rezerve. Astfel va fi valorificat pe termen lung. Proiectele acestor zile divine, se vor intinde pe o durata minima de doi ani. Avem sorti de izbanda si circumstante favorabile astrale, doarece tot ce primim acum sunt bunurile noastre din trecut, sunt cadouri Karmice. Sa nu ne multimin in mediocritate ci sa tintim spre stele.

Astredamus

4 Comments

  1. Conjunctia lui marte cu pluto este periculoasa si distructiva. Cum se manifesta conjunctia in aceasta combinatie interesanta?

    • Saturn si Pluto sunt in receptie mutuala, plus Marte ca coguvernator; ele se comporta precum o conjunctie, sunt un stelium invizibil. Energia fizica se uneste cu energia subtila (de aici pericolul si forta distructiva), tumultuum de forte aflate sub spectrul moderatorului Saturn, care e precum apa grea intr-o centrala nucleara. Musafirul este Venus, astfel ca in aceste zile este necesar sa eliminan din comportamentul nostru partea negativa a lui Venus, adica incapatanare, materialism, neincredere, lacomie, neacceptarea si frica de nou.

        • Conceptul de stelium invizibil nu exista “oficial” in astrologie. Minim 3 planete formeaza un stelium. Notiunea am folosit-o pentru a intelege mai usor plasarea celor 3 planete, care se gasesc aspect de receptia mutuala. De ce e invizibila? Deoarece receptia mutuala este asociata conjunctiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.