maria ramona

Nascuta la 1 martie
Intrebare: Ce i-mi va aduce ziua de maine? (precizez ca sunt divortata si as dori sa aflu daca imi voi reface viata).

Divortul era inevitabil. Din punct de vedere astral, motivul separarii se datoreaza, obligatiei dvs karmice de a constientiza lipsa de canalizare spre atingerea obiectivelor. Natal, aveti predispozitia de a atrage ca un magnet situatii parteneriale stresante si tensionante. La o prima vedere de suprafata, exista impresia ca partenerul da dovada de egoism in actiunile lui.

Incepand de anul trecut, caminul, sufletul si toata constructia mentala interioara a dvs, a inceput sa se schimbe radical. E obligatie astrala. Totul se va reconstrui pe alte temelii, atat materiale cat si mentale. Procesul va dura 5 ani. Sfarsitul acestui an, v-a aduce in viata dvs o persoana, alaturi de care veti petrece minim 3 ani. In principiu e de bine. Certitudinea acestei relatii ca v-a depasi acest termen, nu o veti avea decat in 2015. Atunci se va pune problema: continuati alaturi de el, pana la adanci batraneti sau va apare altcineva in viata dvs. Aparitia acestui altcineva, v-a pune problema stabilitatii relatiei. Cert este ca indiferent de evolutie, nu el va fi vinovat, ci modul in care dvs va insusiti in acesti 5 ani, constientizarea asumarii responsabilitatii in familie, a finalizarii oricarei actiuni incepute ce tine de familie, si a canalizarii energiei dvs pe finalizare de proiecte (adica nu doar a incepe si a-l lasa balta, ca a aparut un alt proiect mult mai interesant ce nu sufera amanare).

Esenta unei relatii reusite tine de 2 aspecte:

  • Trebuie sa intelegeti ca numeni nu v-a vrea raul, nimeni nu e interesat sa v-a puna piedici in calea dvs, nimeni nu doreste cearta sau razboi cu dvs. Constientizarea acestor lucruri, ca totul este doar o perceptie personala eronata, ce are radacini in astrograma natala, v-a aduce liniste si implinire pe aspectul partenerial. Culmea ironiei este aceea ca, in masura in care uitati de dusmani ascunsi, acestia vor disparea. Gandul dvs la ei, le da putere, cu efecte negative asupra oricaror actiuni parteneriale intreprinse.
  • Aveti o karma (numita oarecum impropriu) de familie si batrani. Adica, trebuie sa fiti de ajutor membrilor in varsta din familie, indiferent cat de indepartat ca grad sunt acestia. Dealtfel orice batrani pe care ii ajutati, va scapa de multe probleme personale parteneriale.

Da, va reface-ti viata, cel tarziu in 2015. Mai repede, doar in masura in care constientizati cele spuse anterior.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.