Gabriela

Nascuta in 1986, jud Cluj
Intrebare: M-ar interesa atat aspecte legate de viata personala, casatorie, cat si profesionale.

Profesia in domeniul juridic v-a este benefica doar pe anumite segmente. Pe segmentul de consiliere in general si pe domeniul contractelor comerciale in special. Alt domeniu este cel de executor judecatoresc. Activarea in celelalte domenii juridice v-a aduce doar dusmani. Dealtfel in 2012 viata dvs profesionala va avea o mare transformare. V-a incepe cu o pierdere sau o neplacere mare, ulterior ve-ti pune profesia pe baze noi si durabile.


Viata personala cunoaste o mare agitatie, ce se va dovedii inutila. Pentru a reusii in viata trebuie sa aveti curaj, sa va impuneti ideile, si sa va asumati responsabilitatea deciziilor. Nu pasati problemele sau rezolvarea lor altora ori sa le tergiversa-ti in ideea ca pana la urma se v-a rezolva de la sine. Orice refuz de a lua o decizie se va transpune negativ pe partea sanatatii.

Atentie mare, respectiv controale medicale preventive pe tot ce inseamna partea inferioara a abdomenului. Despre casatorie, consider ca nu e indicat sa scriu in mod public.

Astredamus

3 Comments

  1. Atentia dvs pe domeniul de care vorbiti se indreapta spre cineva din zona colegilor de serviciu sau cunoscuti prin intermediul colegilor. In functie de atitudinea pe care o ve-ti manifesta vizavii de persoana, riscurile se transfera asupra acelei persoane, tocmai ea este afectata. Predispozitia natala este urata, mai putin pentru dvs si mai mult pentru parteneriat. Detali, intr-o consultatie astrologica.

  2. Va multumesc. M ar interesa daca puteti sa mi spuneti ceva daca se poate si despre relatiile personale.

  3. Va multumesc. As fi totusi foarte curioasa si asupra unor aspecte din viata personala.Daca nu se poate despre casatorie, as dori sa stiu macar aspecte legate de relatiile amoroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.