Pepe, Ionut Pascu

Pepe, numele adevarat fiind Ionut Pascu, a lansat pe 4 noiembrie 2010 noul single “Uno, Dos, Tres”. O piesa ritmata flamenco, cantata in spaniola in aceeasi abordare inconfundabila si personala, definita deja intr-un brand. Piesa este extrasa spre promovare, de pe urmatorul album ce va fi lansat in vara lui 2011.

Din punct de vedere astrologic, a ales o perioada dificila pentru aceasta lansare. Doar aspectele planetare personale au facut posibila gasirea unei ferestre astrale pozitive.

De ce am ales sa comentez astrologic acest eveniment? Deoarece in perioada din primavara si toamna anului 2011 tranzitele astrale vor aduce schimbari foarte importante in viata artistului. Va fi un nou inceput. Aceasta lansare este o avampremiera a acelor evenimente. Evenimentele nu vor avea legatura directa cu viitorul album de muzica. Este insa un bun exemplu al modului cum subconstientul personal anticipa evenimente viitoare, si apeleaza la trecut, pentru a invalui o parte din posibile aspecte negative ale viitorului, in aura trecutului.

Concret, dorinta sufleteasca a lui Pepe de a deveni cunoscut a fost indeplinita. Acum a venit vremea sa faca un nou pas pe calea evolutiei personale. Anul 2011 e timpul unei schimbari evolutive. Aceasta piesa muzicala, impreuna cu albumul ce va fi lansat, mai clar spus, popularitatea creata de albumul muzical, nu este decat o “panza aurie” aruncata anticipat peste eventualele aspecte negative posibile ale evenimentele de anul viitor. Orice schimbare evolutiva, este pozitiva (in final), insa inceputul ei este tensionant. Toate aceste fapte se petrec in mod involuntar. Poate intuitiv, dat de semnul solar in Rac al nativului.

Introducerea in album a unor piese, care sa aduca ceva nou si mai ales neasteptat din punct de vedere muzical, poate la ritm, poate o “mica” modificare de stil,… in orice caz, in masura in care o noutate isi va pune amprenta pe album, cu atat si succesul albumului va fi mai mare.

Auditie placuta al noului single:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=l5ubRRX_htY’]

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.