Ramona

Data nasterii 20.04.1986 in jud Cluj

Ramona, spui ca ai mai multe probleme… Principalele tale probleme tin de sanatate. Mai corect spus, modul tau de a fi, sa rasfrant asupra sanatatii, si in mod mai putin placut. Partea buna este ca le vei depasii, deoarece ai o frumoasa combinatie astrala in tema natala.

Trebuie sa stii ca tu esti obligata in viata sa iei decizii. Trebuie sa iei hotarari si sa sa ti le asumi impreuna cu intrega responsabilitate pe care le poarta. De una singura. Nu te va ajuta nimeni in acest sens, nici macar sfaturile pe care le vei primii, nu iti vor fi de folos. De cate ori vei incerca sa pasezi luarea unei decizii, sau vei incerca sa te eschivezi in a-ti asuma responsabilitati, de atatea ori vei avea probleme de sanatate. Mai mici sau mai mari, dupa importanta momentului. Trebuie sa stii, ca nici macar nu are importanta daca acea decizie e buna sau rea, important este ca ti-ai asumat-o cu responsabilitate. Toti gresim, dar asta nu inseamna, nici ca suntem incapabili, nici ca, pentru a evita o posibila greseala, e mai bine sa o pasam “indirect” altcuiva, o anume decizie. Important este sa ne-o asumam cu maturitate. Cine nu apreciaza aceasta asumare, sau nu concepe ca greseala este o parte a normalitati omului, atunci nu are sens sa schimbi nici doua vorbe cu respectivul. Cu atat mai mult, pentru tine, toate astea sunt vitale pentru fericirea ta. Te asteapta cativa ani, in care te vei transforma, practic maturiza, intr-un mod hotarator pentru viitorul tau. Desigur ca, in bine.

In alta ordine de idei, cele mai importante decizii ce trebuie sa le iei, privesc talentul tau si partenerul tau sentimental. Vor fi cele mai dificile, dar totodata cele mai favorabile evolutiei tale. Straduiestete sa nu repeti inca odata o greseala majora, ceva ce ai evaluat in bani (asta e in plus), dar nu neglija nimic din ce inseama DECIZII.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.