Luminita P

Data nasterii 12.10.1972 in jud Iasi

Pentru sanatatea Dvs este foarte important ceea ce se numeste experienta. Mai concret: orice fapt, eveniment sau actiune, prin care Dvs experimentati o stare, o traire va este benefica. Motiv pentru care, viata va va pune sa treceti printr-o mare diversitate de evenimente concrete. E adevarat ca toti trecem printr-o diversitate de intamplari. Insa diferenta, fata de ceilalti este ca pe Dvs, toate acestea va intaresc corpul fizic. O importanta experienta prin care trebuie sa treceti este casnicia.

Toate invatamintele pe care le acumulati prin aceste experiente, trebuie sa le transmiteti celorlalti. Nu atat experienta ca atare, cat concluzia superioara care va “luminat” mintea, dupa ce experienta sa incheiat. Transmiteti-o exact cum fac profesorii, cu pregatirea ce le-a fost data pe bancile facultatii.

Deasemenea, calatoriile lungi si natura, cu toata salbaticia, dar si cu sublimul frumusetii ei, va ajuta in orice momente mai putin placute sanatatii.

Astredamus

2 Comments

  1. SI CULMEA E CA TREBUIA SA FIU PROFESOARA DE LIMBA ROMANA-FRANCEZA DAR AM INTRERUPT STUDIILE, DIN PACATE, CEEA CE ULTERIOR AM REGRETAT F MULT … IMI PLACE CEEA CE AM CITIT PRINTRE RANDURI: SUNTETI INZESTRAT CU MULT TALENT! MULT SUCCES IN ACTIVITATEA D-VOASTRA!

  2. VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR ACEASTA ASTROGRAMA ! ERAM INTERESATA DE EA CU ATAT MAI MULT CU CAT TREBUIE SA SUPORT O OPERATIE SI AM SI PROBLEME CU COLOANA VERTREBRALA…CRED INTR-ADEVAR CA ACEASTA CASATORIE A MEA E UN MARE TEST AL VIETII!AVETI PERFECTA DREPTATE!SUNTETI EXTRAORDINAR!VA DORESC MULT SUCCES IN TOT CEEA CE FACETI SI MULTA SANATATE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.