Eclipsa partiala de Luna in Varsator 2017

In 07.08.2017 la ora 21:10 vom avea Luna Plina in Varsator. E asociata cu Nodul Sud, astfel ca este si eclipsata partial. Avem Uranus pe final de Berbec si in trigon cu destinul.

Efectele eclipsei se vor resimtii acum pe 6, 7 si 8 august la unii si la ceilalti in a doua faza pe 13, 14, 15 august. Faptul ca Luna este eclipsata, aduce evenimente pe care le vom trai cu intensitate emotionala mai mare decat de obicei.

Vom observa: ca suntem pusi in fata unor fapte implinite si luati prin surprindere, rasturnari de situatii (gen ramanem masca), comportament excentric, decizii luate fulgerator, pierderea controlului pe situatii sau domeniul relational. Exista un grad de periculozitate dinspre persoanele care se simt nedreptatite financiar sau inselate sentimental.

Important este sa stim ca sunt avantajate evenimentele care finalizeaza. Cum? De ex: o despartire (indiferent de ce natura) e un final, asa ca, daca se pune o astfel deproblema, e indicat sa o acceptam, chiar daca nu suntem de acord. O cearta, o impotrivire, o determinare prin mijloace “neortodoxe” de a evita despartirea, va aduce probleme si mai mari in urmatoarele saptamani.

Deci: “Se finalizeaza ceva?” Perfect. Acceptam si ne bucuram de experienta traita. Astfel se creaza loc, spatiu sau conditii pentru o alta experienta.

Furtuni pe axa iubirii. Fie acceptam de buna voie “curatenia”, fie ne va “matura” zona o furtuna? In orice caz, locul va ramane curat si pregatit pentru un nou inceput.

Deoarece evenimentul astral are loc in varsator, pentru ei: Evenimente pozitive neasteptate au loc in viata lor.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.