Calatoria prin infern

infern        Zodia Scorpion impreuna cu guvernatorul ei Pluto sunt elemente greu de inteles pentru cei care invata tainele astrologiei. Sigur ca printr-un articol nu am pretentia de a reusi sa va fac sa intelegeti calitatile acestor elemente zodiacale.

       Unde este situat Pluto in astrograma natala, arata moarte, pierdere grea, totala si cumpene de viata dpdv al astrologiei vedice, respectiv renastere ori tranformare dpdv al astrologiei europene. Astrologii vedici o spun direct… astrologii europeni o impacheteaza in concepte psihologice. Componenta principala a lui Pluto este de natura psihica, prin acea cumpana ne duce in pragul disperarii mentale. Este total diferit de pierderile si blocajele date de Saturn, care ne aduce in pragul saraciei. Prin Saturn vedem mizeria si izolarea, iar prin Pluto vedem omul terminat psihic care prefera sa moara decat sa mai indure si sa treaca inca o data prin acel eveniment.

        Aceste aspecte se vad perfect la tranzitele lui Pluto prin domeniile de viata. Modul in care renastem si devenim oameni complet noi, gratie trecerii prin infern. Sa vedem practic ce inseamna Pluto prin doua povestioare:

       Cineva s-a hotarat sa-si faca curatenie prin hainele ce le avea. Si a inceput: asta-mi trebuie, asta nu, asta ramane, asta se arunca, asta o fac cadou… Hainele pastrate le-a dus la curatatorie, urmand sa le ia dupa cateva zile. A doua zi, incendiu la curatatorie. A ars din temelii. Odata cu toate hainele personajului nostru. Asadar ce vrea Pluto? “Curatenie totala.” El nu cunoaste jumatati de masura. “Asta inseamna curatenie!”, spune Pluto. “Leapada-te total de trecut, renunta la vechiul stil de viata si fii un om complet nou.”

        O alta povestioara ce reflecta tranzitele lui Pluto. Cand trece peste o planeta personala din astrograma dvs, urmariti-o atent ce vrea pe acel domeniu de viata. Dialog intre Pluto si un Om:

Pluto: Trebuie sa faci acest lucru. Te va elibera de orice dependenta, vei rupe lanturile sclaviei si vei fi liber.
Omul: Fac orice pentru aceasta eliberare. DAR nu ma pune sa trec prin asta.
Pluto: Ok! Exact de ceea ce te temi vei avea parte.

       Dupa un timp:
Omul: Fac orice altceva, dar vreau sa inceteze asta.
Pluto: Perfect! Vei continua si vei avea parte de si mai mult.

       Dupa un alt timp:
Omul: Of, Doamne, accept orice de acum. Daca vrei, imi poti lua si viata. Nimic nu ma mai poate ingrozii de acum.
Pluto: Aceste cuvinte am vrut sa le aud de la tine. Acum esti liber. Iti ofer tot ce iti doresti. Eu iti pot darui bani, sex, putere si zile de viata. Alege.

       Important. In ultimii doi ani si jumatate am traversat astrologic (Saturn in tranzit prin Scorpion) si am experimentat prin evenimente de viata exact ceea ce ati citit mai sus. Din septembrie se termina. Intram intr-un alt domeniu de evolutie personala. Fiecare a avut parte in ultimi 2,5 ani de experiente grele, pierderi, moarte, cumpene, primejdii, care ne-au innoit. La fiecare pe domeniul lui de viata conform astrogramei. Identificati, ganditi si analizati infernul prin care ati trecut sau va pot spune eu printr-o consultatie privata Detalii aici…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.