Victor Ciutacu

Victor Ciutacu s-a nascut la Sinaia in data de 15.05.1970 la ora 12:30

Victor Ciutacu este un nativ Taur cu ascendent in Fecioara. “Geniu in stare pura” asa se auto caracterizeaza, mai in gluma, mai in serios. Ce spune astrograma natala? Detine intradevar acel sambure de genialitate. O dezvoltarea a acestei capacitati, este de bun augur. Acest aspect il voi dezbate acum. Jurnalist, redactor, moderator, sunt profesiuni unde isi poate etala talentul in toata spendoarea lui. Inclusiv are toate sansele sa intre in politica. Si acesta e un alt aspect pe care vreau sa il tratez.

In astrologie exista certitudini si posibilitati. Menirea posibilitatilor sunt date pentru valorificarea certitudinilor. In iarna ce a trecut, s-a intamplat un eveniment ce a adus o schimbare in cursul vietii lui Victor. Evenimentul respectiv il pot caracteriza astfel: moartea, mutarea, plecarea sau caderea cuiva dintr-o pozitie importanta, cel mai probabil materiala, i-a provocat o dificultate, in mod indirect si fara nici o intentie. Cu aceasta persoana, Victor nu avea o relatie directa, ci doar o intersectare a drumurilor vietii lor. Menirea acelui eveniment este de a impulsiona si ajuta evolutia astrala a lui Victor.

In aceasta toamna, incepe aplicarea practica a consecintelor acelui eveniment. Se vehiculeaza stirea schimbarii locului de munca. Asa va fi, si toti admiratorii lui, vor ramane uimiti cand vor afla locul concret. Insa mai important decat schimbarea locului de munca, trebuie sa ne uimeasca o schimbare in atitudinea, postura si exprimarea jurnalistica. “Rating”-ul este foarte important, insa nu rating-ul faciliteaza evolutia personala, ci invers. A venit vremea unui alt capitol astral pentru Victor. Un fragment de timp, in care el trebuie sa faca dovada adevaratei maiestrii jurnalistice. Calea pe care trebuie sa mearga este aceea a echilibrului, armoniei, a unei diplomatii “impartiale” si incantatoare. Agresivitatea si duritatea, indiferent cat de sustinute sunt acestea prin argumente logice, nu isi mai au rostul. E timpul, acceptarii de catre el ca, oricine poate gresii, iar unii chiar sa continue si sa persiste din greseala in greseala. Sa nu incerce sa-i schimbe.  Victor trebuie sa devina un jurnalist si moderator, care sa ne dovedeasca samburele de geniu, deoarece are pe marele profesor astral in casa elevatiei intelectuale. Acum trebuie sa invete sa isi tempereze tendinta analitica nimicitoare si distructiva. Este momentul dezvoltarii unei anumite atitudini de compatimire si compasiunii pentru ceilalti. A acceptarii unui prezent, asa cum e, deoarece acest prezent e o conditie a unui viitor mai bun. Judecatile pe care le emite sa fie facute doar dupa utilitatea oamenilor, cu daruire, cedare si de multe ori cu sacrificiu. Cei pe care ii considera a fi inutili semenilor, va trebui sa ii ignore. Grea misie.

De ce nu stim unde va merge la noul loc de munca? Simplu. Astrele i-au pus in fata o mare porovocare in alegere. Tentatia materiala, pe care toti omeneste o intelegem, si necesitatea evolutiei spirituale. Obligativitatea unui salt spiritual. In urmatorii doi ani, alegerile facute prin prisma aspectului material, vor conduce in 2012 si 2013 la experiente neplacute, ruperi de contracte si intrare intr-un con de umbra. O abordare in meseria lui, in care va urmarii transformarea proprie si elevarea aptitudinilor intelectuale superioare, ii va aduce in 2013, exact ceea ce sacrifica acum, adica latura materiala. Posibil printr-o pozitie politica (prin alegere sau numire).

Orice pierdere materiala importanta pe care o are, nu trebuie sa ii influenteze deciziile din cariera.Victor nu trebuie sa caute sa aibe dreptate, sa planifice rigid si logic, sa nu se agate de perfectiunea formei, ci sa ia o atitudine spirituala autentica de acceptare si sensibilitate.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.