Mihaela

siglaBuna ziua , sper ca am postat unde trebuie pentru un raspuns gratuit . Va rog frumos ,as vrea sa stiu daca imi voi putea cumpara o casa in viitorul apropiat si daca voi avea copii . M-am nascut in bucuresti 31.07.1980,ora 00.30. Multumesc.

In viitorul apropiat veti avea copii. In ce priveste cumpararea unei case, trebuie sa aveti mare atentie, mai ales daca recurgeti la un credit. Sper ca faceti tot posibilul spre a va mentine familia unita.

Astredamus

3 Comments

  1. Riscul unui divort in tema dvs natala este foarte ridicat. Important este ca divortul sa nu il depuneti dvs, dimpotriva sa faceti orice este necesar pentru a mentine familia unita. Daca sotul dvs depune actele pentru divort tine de destinul lui si efectul negativ nu se revarsa asupra dvs.
    Nu aveti cum sa salvati situatia, adica sa opriti un posibil divort. Important este sa nu fie din vina dvs. Nu as vrea sa va ingrijorez, insa in astrograma dvs, sotul nu este reprezentat sub cele mai bune auspicii, dimpotriva.

  2. daca va sta in putere sa ma luminati ,luminati-ma va rog! eu m-am casatorit din dragoste ,iar fiul nostru sufera dupa tatal lui . ce se intampla si ce pot face eu pentru a “salva situatia”?
    multumesc mult .Mihaela

  3. Multumesc pentru raspuns ,nu stiu cum sa imi tin familia unita,chiar nu stiu ,de 9 luni ma tot gandesc la acest aspect ,fara sa pot gasi o solutie . cred foarte mult in vorba : daca vrei poti ,dar in cazul meu nu functioneaza. nu depinde de mine,sau cel putin asa vad eu .sunt mult prea ranita si mi-a fost foarte mult afectata stima de sine. am fost expulzata din casa unde locuiam de catre sotul meu ,cu un copil de 2 ani jumate in brate si fara un job ,ban….si de atunci,nici o veste .imi este foarte greu si nu imi pot explica nici pana in ziua de astazi : DE CE? nu vad absolut nici un motiv real,sotul meu si-a dorit nespus sa se casatoreasca cu mine,si-a dorit un copil si brusc s-a schimbat si a devenit un monstru pe care nu il recunosc. Ce am de facut ? ce am de invatat din aceasta groaznica experienta? multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.